Duygu adamı, köşe yazarımız Murat İnce’ye Yaz Medya ödülü…
Yaz Medya bünyesinde faaliyet gösteren Başakşehir Postası Gazetesi 2.yıl kutlama ve ödül töreni siyasetçi, işadamı,sivil toplum kuruluşları ve medya sektörünün önde gelen isimlerinin katılımıyla muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti. Ödül alan isimler arasında Yozgat’ın yetiştirdiği kıymetli sanatçılardan, gazetemiz köşe yazarı Murat İnce de yer aldı. 
Yılın En İyi Şiir Yorumcusu olarak Murat İnce’nin ödül aldığı gece renkli görüntülere sahne oldu. 
İstanbul’un en aktif Sivil Toplum Kuruluşu ödülünü ise, Göynücek Dernekler Birliği (GÖYDER) Başkanı Bayram Zorgül’e verildi. Basında Engellileri en iyi temsil eden isim ödülü ise Müslüm Söyler'e layık görüldü. 
2009 yılında radyoda başlayan iş arkadaşlığının seviyeli ve başarılı bir çizgide yol alması, 2011 yılında  medya sektöründe ortaklaşa kurulan bir gazetenin doğmasına yol açtı.  İstanbul’un yıldızı her geçen gün parlayan  Başakşehir semti yeni doğan bu gazeteye bir evladı gibi sahip çıktı. Bu başarı çizgisini oluşturan isimler, Mustafa Yılmaz ve Yazgülü Kayıkçı idi. Onlar artık Başakşehir'in vazgeçilmez ikilisiydi.  Bunu zaten 1. Yılı kutlamalarında belli etmişlerdi. Başakşehir onlara evladı gibi sahip çıkmıştı. Bu sahiplenilmenin ardından daha bir azimle ve aşkla çalışan ekip, 2.yılına daha bir güçle girmiş oldu.

Editör: TE Bilişim