İnce, 24 Haziran sessizliğini bozuyor: Bu sorulara yanıt verecek

24 Haziran gecesi açıklama yapmadığı için eleştirilen Muharrem İnce, bu akşam katılacağı televizyon programında o geceye ilişkin bilinmeyenleri açıklayacak.

Yayınlanma: 12.07.2018 - 15:57
Abone Ol google-news

<video:1009271>

24 Haziran akşamı sessizliğe gömülen Muharrem İnce'nin neden konuşmadığı merak konusu olmuştu. Komplo teorilerinin ortaya atıldığı gece Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya'ya "Adam kazandı" diye WhatsApp mesajı atan İnce'nin tavrı da tepkilere yol açmıştı

Gazeteci-siyasetçi ilişkisine dair yeni bir tartışma da başlatan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bu akşam saat 21.00'de katılacağı Habertürk yayınında neden konuşmadığını anlatacak. 

<haber-dikey:1014239,1024602>

"50 bin avukatla YSK’ya gideceğiz"

"Avukatlar cübbelerini arabalarında hazır etsinler. 24 Haziran’da her an Ankara’ya çağrılabiliriz. 50 bin avukatla YSK’ya gideceğiz" diyen İnce, şaibeli seçim iddialarına rağmen avukatlarla YSK önüne neden gitmediği sorusuna da yanıt verecek. 

Adil Seçim Platformu veri girişi yapabildi mi? 

İnce, CHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi temsilcilerinin yanı sıra Sensiz Olmaz, Oyum Güvende, DİSK, KESK, Memleket Biziz, Hak ve Adalet gibi platformların katılımıyla kurulan Adil Seçim Platformu ile ilgili de konuşacak. 

İnce, "Adil Seçim Platformu saat 24.00'te ıslak imzalı tutanakların sadece yüzde 20'sini sisteme girdiği için açıklama yapmadı" iddiasını aydınlığa kavuşturacak. 

Genel Merkez'in kampanya desteği

İnce'nin açıklama yapması beklenen diğer bir konu ise kampanya sürecinde Genel Merkez'in kendisine olan desteği. Kampanya sürecinde "İçtiğim suyun sıcaklığına bile dikkat ediyorlar" diyen İnce'nin kurultay tartışmalarının yeniden alevlendiği günlerde bu soruya vereceği yanıt merakla bekleniyor. 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler