İnanılacak gibi değil

İnanılacak gibi değil

Gayri meşru doğan oğlunu boğarak denize atmış.

 

Paşabayır Mahallesi´nde ikamet eden Biga´lı, Yüksekokul öğrencisi ikiz kardeşlerden 21 yaşındaki E.Ö.´nün hamile kalması ile başlayan dram 14 Ocak 2016 ta Özel Hastanesi´nde dünyaya gelen bir erkek çocuğu ile içinden çıkılmaz hal aldı.

Bir erkek çocuk dünyaya getiren E.Ö. doğumun ardından Hastaneden taburcu olduktan sonra ailesinin yanına döner,  doğum sırasında vermiş olduğu adrese gelen Toplum Sağlığı ekipleri çocuğu sorduklarında, Çocuğun parkta bankın üzerinden kaybolduğu cevabı konunun Emniyet´e intikal etmesine neden olur.

E.Ö her ne kadar çocuğun kaybolduğunu iddia etse de yapılan soruşturmanın derinleştirilmesi üzerine, hastanede yaptığı doğumun ardından bir günlük bebeğini evde yastık ile boğarak öldürdüğü ve aynı gün akşam bir çanta içerisine koyarak mendirekten denize attığını itiraf etti.

Bu sabah saatlerinde olayla ilgili şüpheliler E.Ö. ve K.Ö. evlerinden alınarak gözaltına alınırken, Savcılık nezdinde dalgıçlar tarafından bebeğin atıldığı iddia edilen mendirek te yapılan arama çalışmalar sonuçsuz kaldı.

 E.Ö. ve K.Ö.´nün yapılan sorgulamalarının ardından düzenlenen evrakla birlikte yarın Adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

/resimler/2016-4/29/0010408231569.jpg



Anahtar Kelimeler: İnanılacak gibi değil
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli