banner249

İmzalar öğrenciler için atıldı

Pamukkale Üniversitesi ile Zorlu Enerji Grubu arasında protokol imzalandı. Bu kapsamda Sarayköy Meslek Yüksekokulu Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım programı öğrencileri için staj imkanı sağlanacak.

İmzalar öğrenciler için atıldı
banner240

Pamukkale Üniversitesi, Sarayköy Meslek Yüksekokulu bünyesinde Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım programını açtı. Gelecek yıl öğrenci almayı planlayan PAÜ, bu bölgedeki özellikle jeotermal elektrik santrallerinde ve diğer santrallerde istihdam edilmek üzere kaliteli ara eleman yetiştirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda, Pamukkale Üniversitesi; enerji sektöründe ülkenin önde gelen kuruluşlarından Zorlu Enerji Grubu ile Sarayköy Meslek Yüksekokulu Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım programı öğrencilerinin yapacakları stajlar için işbirliği protokolü imzaladı.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Sarayköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aslı Öztürk Kiraz, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Özbaş, Zorlu Kızıldere Jeotermal Santrali İşletme Müdürü Ali Er ve Zorlu Kurumsal İletişim Sorumlusu Tamer Soylu katıldı.

Protokol, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile Zorlu Kızıldere Jeotermal Santrali İşletme Müdürü Ali Er arasında imzalandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 10:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER