Hüseyin Avuç İmza düellosu!
HABERİ PAYLAŞ

İmza düellosu!

CHP’de baş gösteren ‘değişim krizi’ bilindiği gibi tüm hızıyla devam ediyor.

Genel Merkez kurultayı toplamıyor, aksi görüşte olanlar ‘zorunlu kurultay’ için imza toplamayı sürdürüyor.

İddia o ki şimdiden 526 imza toplanmış, kalan 108 imza toplanmaya çalışılıyormuş…

Ancak, CHP yöneticileri bunu inandırıcı bulmuyor, iki taraf arasındaki ‘imza düellosu’ giderek kızışıyor.

Bir tarafta, CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, diğer tarafta CHP’nin önceki Grup Başkanvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce var.

Haberin Devamı

İkisi de güçlü isim.

Önceleri, sonraları bir yana…

Tek başına yola çıkıp milyonları peşine takarak gerçekleştirdiği 450 kilometrelik ‘Adalet Yürüyüşü’ ile Gandi’nin ‘Tuz Yürüyüşü’ rekorunu da aşarak, dünya siyaset tarihine geçen lider kimdi?

Kemal Kılıçdaroğlu.

Gelelim Muharrem İnce’ye…

CHP’nin efsane lideri merhum Bülent Ecevit’ten sonra, miting alanlarını öylesi mahşeri kalabalıklarla doldurma başarısını gösteren… Aldığı yüzde 31’lik oy oranıyla partisinin 41 yıl önceki yüzde 31’luk oy rekorunu yakalayan CHP’li politikacı kimdi?

Muharrem İnce.

Kılıçdaroğlu ne diyor?

Şunu:

Aynen devem.

İnce ne diyor?

Şunu:

Değişerek devam.

Sonunda hangi tarafın dediğinin olacağını şimdiden bilemeyiz. Bildiğimiz, sonuç ne olursa olsun, CHP’nin silkelenmesi, çok daha aktif, çok daha güçlü bir politika yapması, arkasındaki halk desteğini katlamaya çalışması gerektiğidir.

XXX

KIBRIS DESTANI!

20 Temmuz 2018, neyin yıldönümüdür?

Kıbrıs Barış Harekatı’nın.

Yani, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Kıbrıs’taki Türklere yönelik soykırımı durdurmak 44 yıl önce bugün (20 Temmuz 1974) gerçekleştirdiği askeri harekatın.

Dönemin CHP-MSP Hükümeti’nin Başbakanı merhum Bülent Ecevit’in sadece Yunanistan’a değil, Amerika gibi, İngiltere gibi dünyanın en güçlü ülkelerine meydan okuyarak başlatılması emrini verdiği o harekatın sonunda ne oldu?

Kıbrıs’ta Türk kanı döken EOKA’cı caniler cezasını buldu, Yunanistan’daki Cunta devrildi, Türk toplumu, topyekün katledilmekten kurtarıldı, Ada’ya barış ve huzur getirildi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin temeli atıldı.

Haberin Devamı

Kıbrıs’ta yazdıkları kahramanlık destanı nesiller boyu konuşulan ve konuşulacak olan tüm şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi bir kez daha saygıyla anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı, huzurlu yaşam diliyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder