İMKB BİLİM FUARI AÇILDI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2016 - 10:42, Güncelleme: 25.05.2016 - 10:42
 

İMKB BİLİM FUARI AÇILDI

İMKB Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi TUBİTAK 4006 Bilim Fuarında geleceğin bilim, araştırma ve mimarları projelerini sergiledi. İki gün açık kalacak olan bilim fuarında yaklaşık 50 proje yer alıyor.
 İMKB Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi TUBİTAK 4006 bilim fuarı okul salonunda açıldı. Bilim Fuarı açılışına Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü, Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürleri, diğer daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Fuar ege bölgesi zeybek oyunları ile açıldı. Bilim fuarında en ilgi çeken ise Nisan Yağmuru ile mayalama yapılan Yoğurt Makinesi oldu. Geleceğin bilim adamları düşencesine sahip öğrenciler projeleri hakkında davetlilere açıklamalarda bulundular.                                                
İMKB Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi TUBİTAK 4006 Bilim Fuarında geleceğin bilim, araştırma ve mimarları projelerini sergiledi. İki gün açık kalacak olan bilim fuarında yaklaşık 50 proje yer alıyor.
 İMKB Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi TUBİTAK 4006 bilim fuarı okul salonunda açıldı. Bilim Fuarı açılışına Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü, Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürleri, diğer daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Fuar ege bölgesi zeybek oyunları ile açıldı. Bilim fuarında en ilgi çeken ise Nisan Yağmuru ile mayalama yapılan Yoğurt Makinesi oldu.

Geleceğin bilim adamları düşencesine sahip öğrenciler projeleri hakkında davetlilere açıklamalarda bulundular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.