IMF Başkanı'ndan korkutan uyarı: Durma noktasında

Dünya genelinde hızla yayılarak ciddi can kayıplarına yol açan koronavirüs ülke ekonomilerini de vuruyor. 2008-2009 global finansal krizindekinden daha kötü bir noktaya doğru gidildiğine dikkat çeken IMF Başkanı Kristalina Georgieva, dünya ekonomisinin durma noktasına geldiğine işaret etti.

IMF Başkanı'ndan korkutan uyarı: Durma noktasında
IMF Başkanı'ndan korkutan uyarı: Durma noktasında
GİRİŞ 06.04.2020 10:10 GÜNCELLEME 06.04.2020 10:11
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

IMF Başkanı Kristalina Georgieva, koronaviris salgınının global ekonomiyi durma noktasına getirdiğini ve dünyayı 10 yıl önceki global finansal krizden daha kötü olma yolundaki bir resesyonun içine çektiğini bildirdi.

 

YARDIM ÇABALARINI HIZLANDIRIN

Dünya Sağlık Örgütü Başkanı ile ortak bir basın toplantısı düzenleyen Georgieva, gelişmiş ekonomileri koronavirüs salgının ekonomiye ve sağlığa etkilerinde ayakta kalabilmeleri için gelişmekte olan ve kalkınmakta olan ekonomilere yardım çabalarının hızlandırmalarını istedi.

 

2008'DEN DAHA KÖTÜ OLMA YOLUNDA

Georgieva, "Bu kriz diğerleri gibi değil. Dünya ekonomisinin durma noktasına gelmekte olduğuna şahit oluyoruz. Şu anda bir resesyondayız. Bu resesyon 2008-2009 global finansal krizindekinden daha kötü olma yolunda" diye konuştu.

YORUMLAR 8
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    2020 krizi IMF ve ona bağımlı kurumların tarihe karışması için kainatın yaratıcısı tarafından gönderilmiş bir takdiri ilahidir....
    Cevapla
  • büsrali 4 yıl önce Şikayet Et
    virüs korkusu henüz istedikleri noktaya gelmedi bunu yapan küresel siyonist sermaye sahipleri yeterli noktaya gelindiğinde dünyadaki ülkelerin % 90 ın IMF den borç alıp sömürülmeye hazır olması gerekiyordu şun an %10 larda seyrediyor IMF den borç alımları demekki virüs korkusunu pompalamaya devam edecekler(Not: IMF yi fonlayan yani kasasına para koyan 5 küresel büyük bankanın sahipleri ABD li siyonist yahudiler rockkefeller ve rohtschild ailelerine ait
    Cevapla
  • AYYILDIZ1453 4 yıl önce Şikayet Et
    yani korku salıp ülkelere borç verip sömürmeye kaldığınız yerden devam etmek için mi
    Cevapla
  • Abdülhamid 4 yıl önce Şikayet Et
    Eminim siz de kaygıyla üzüntüyle takip ediyorsunuzdur. IMF bu fitneyi çıkaran ve yayanların idare ettiği yönettiği bir yapı değil mi? Şimdi ulus devletlerin ekonomik açıdan çöküşlerini uzaktan yaralı ceylanı seyreden sırtlanlar-çakallar gibi seyrediyor, zamanı gelince de o ulus devletlere saldırıp ellerinden yer altı-üstü tüm zenginliklerini, nesillerini kısacası herşeylerini almayı planlıyorlar.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Dolar yine yükseliyor, dünya batarken abd uçuyor
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    abd uçmuyor tl değersizleşiyor hakan bey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle