Haberler

Ekrem İmamoğlu'nun 1 Mayıs'ta Biber Gazı Yediği Görüntüler Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, 2013 yılının 1 Mayıs eyleminde, biber gazı yediği görüntüler ortaya çıktı.

1 Mayıs yaklaşırken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dikkat çeken bir görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, İmamoğlu'nun CHP Beylikdüzü teşkilatı ile yürüdüğü ve yürüyüş esnasında polisin müdahalesiyle karşılaştığı görülüyor.

Ekrem İmamoğlu'nun 2013 yılına ait görüntüleri ortaya çıktı. 2013 yılında CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı olan İmamoğlu, 1 yıl sonra Beylikdüzü Belediye Başkanı oldu.

TEŞKİLATIN ÖNÜNDE YÜRÜMÜŞ

Görüntülerde, İmamoğlu'nun 1 Mayıs'ta Beşiktaş'tan Taksim'e çıkmak isteyen gruplar arasında yer alan CHP Beylikdüzü teşkilatının en önünde yürüdüğü görülüyor. İmamoğlu'nun "Emperyalizme köle olmayacağız" pankartının önünde yer alması ve sloganlara eşlik etmesi dikkat çekti.

GAZIN ATILDIĞI ALANDAN SAKİNCE UZAKLAŞIYOR

Görüntülerde ilçe kortejinin önünde yürüyen Ekrem İmamoğlu, polisin biber gazına maruz kalıyor. Gazın atıldığı alandan sakin bir şekilde kaçıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title