Günlük masrafı 14 bin TL'yi geçti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ve ailesinin Erzurum Palandöken’deki günlük tatil masrafı 14 bin TL'yi geçti.

İmamoğlu ailesinin kaldığı lüks otelde, devlet başkanların kaldığı özel bir süitte kaldıkları bildirildi. Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ve iki çocuğunun kaldığı Başkanlık süitinin günlük fiyatı 8 bin 700 TL. İki koruma tahsis edilen İmamoğlu, bu korumalara günlük 2 bin 900 TL ödüyor. Kızları için çift kişilik standart oda için günlük 2 bin 500 TL ödeyen İmamaoğlu, kızlarının bakıcıları için ise tek kişilik oda tuttuğu öğrenildi.

Bu hesaba göre Ekrem İmamoğlu’nun günlük otel masrafı, 14 TL’yi geçmiş oldu. 25 Ocak’ta otele yerleşen İmamoğlu ve ailesi 30 Ocak Perşembe günü otelden ayrılması bekleniyor.

Kimseye pas vermedi

Tepkilere rağmen Erzurum’da tatiline devam ederken, İmamoğlu kendi kayak takımlarını taşıdığı görüldü. Dilek İmamoğlu'nun kayaklarını ise korumalara taşıtması gözlerden kaçmadı.

Öte yandan yanına yaklaşan ve resim çektirmek istediği belli olan vatandaşa cevap dahi vermeyen İmamoğlu’nun bu durumdan rahatsız olduğu gözlendi.

Tepkilere cevap vermedi

Gazetecilerin 'tepkiler karşısında açıklamanız olacak mı sorusuna' cevap vermediği gibi, alakasız bir cevap vermesi ise garip karşılandı. İmamoğlu’nun soruya, 'Spora çıkıyoruz, yürüyoruz, görüşürüz' demesi tuhaf olarak değerlendirildi.

Editör: TE Bilişim