Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ekrem İmamoğlu Erzurum'da kar tatilinde

        İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun deprem bölgesine ziyaretinin hemen ardından Erzurum’a kayak tatiline gitmesi sosyal medyada yoğun eleştirilere neden oldu. Habertürk yazarı Esra Boğazlıyan, söz konusu eleştirileri İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sordu. Belediyeden bir açıklama yapılmazken yazarımızın edindiği bilgilere göre İmamoğlu'nun ailesiyle birlikte Erzurum tatili perşembe gününe kadar sürecek.

        İmamoğlu, tatili ile ilgili sosyal medyadaki paylaşımların ardından kendi Twitter hesabından "Yarıyıl tatili nedeniyle çocuklarım ve eşim ile birlikte dünya güzeli Erzurum’u hissetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin her köşesi başka bir değer, başka bir cennet. Türkiye kavganın değil sevginin merkezi olmalı" mesajıyla tatilinden fotoğraflar paylaştı.

        İmamoğlu’nun geçen yaz İstanbul’da meydana gelen sel felaketinde Bodrum'da tatilde bulunması eleştirilmişti. İmamoğlu, İstanbul'daki incelemelerini yaptıktan sonra tatiline devam etmesi de eleştirilerin dozunu artırmıştı.

        İmamoğlu, o zamanki eleştirilere "Millet eleştiriyor diye ben tatile gitmeyecek değilim. Dinlenmek istediğim zaman dinleneceğim, istemediğim zaman işime... Yılda belli bir süre benim de izin hakkım var. Benim mesaim de yok" yanıtını vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ