İmamoğlu Eminönü ve Kapalıçarşı'da inceleme yaptı

İmamoğlu Eminönü ve Kapalıçarşı'da inceleme yaptı

İstanbul'u vuran sağanak sonrası Eminönü ve Kapalıçarşı'da incelemelerde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Meteoroloji'den ikaz çok gecikmiş, gecikme olması bizi üzdü" dedi. İmamoğlu, 'Tatile çıktı' haberleriyle ilgili de "Boş konuşan boş konuşuyor zaten makamı ne olursa olsun. İmamoğlu neden tatildeymiş, bak sen... Bizim tatilimiz de şeffaf" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da dün yaşanan sağanak yağış su baskınlarına yol açtı. Unkapanı alt geçidinde bir kişinin cansız bedeni bulunurken, Eminönü alt geçidi ve Kapalıçarşı'yı da su bastı.

Bir kişinin hayatını kaybettiği sağanak sonrası esnafın da mağdur olduğu Eminönü ve Kapalıçarşı'da incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu "Ekiplerimizle yağmur sonrası inceleme yapıyoruz" dedi.

Vatandaşlara maddi-manevi yanlarında olacakları sözünü veren İmamoğlu "Tümüyle İstanbul'un alt yapısını gözden geçireceğiz" diye konuştu. Meteoroloji'nin yaptığı uyarıda geç kalındığı söyleyen İmamoğlu "Gecikme olması bizi üzdü" ifadesini kullandı.

19-08/18/02.jpg

'İMAMOĞLU NEDEN TATİLDEYMİŞ, BAK SEN...'

İnceleme sırasından gazetecilerin sorularını da cevaplayan İmamoğlu "15-20 dakika içinde saatte 114 kiloyu bulan baş edilemez bir yağmur. Meteoroloji'den ikaz çok gecikmiş. Orta şiddet diye rapor edilmiş, yaklaşık 40 kilo diye ikaz geçilmiş ama çok büyük bir fark var arada" açıklamasını yaptı. İmamoğlu, 'Tatile çıktı' haberleri ile ilgili de "Boş konuşan boş konuşuyor zaten makamı ne olursa olsun. İmamoğlu neden tatildeymiş, bak sen... Bizim tatilimiz de şeffaf. İki gün Hacıbektaş'taydık. İki gün de ailemizle olduk. Bu tarihte afet olursa elbette koşar geliriz" ifadesini kullandı.

19-08/18/01.jpg

ESNAF İMAMOĞLU'NA SİTEM ETTİ

Ziyaret sırasında bir esnaf da İmamoğlu'na sitem etti. Dükkanı su baskınından zarar gören esnaf "Başkanım dün kimseye neden ulaşamadık? Bir tane zabıta gelsin de bizimle ilgilensin. Şuranın elektriğini bile kestiremedik. Neredesiniz başkanım? Gerekirse bir sandalye atıp burada oturun" dedi. İmamoğlu da "Herkes burada. Her zaman irtibat halinde olacaksınız" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN