İmam Hatip´te Bayramlaşma Çarşamba Günü

İmam Hatip´te Bayramlaşma Çarşamba Günü

Çaykara İlçemizde Eğitim Camiasının Bayramlaşma Töreni 5 Haziran 2019 Çarşamba Akşamı gerçekleşiyor.

İMAM HATİP´TE BAYRAMLAŞMA ÇARŞAMBA GÜNÜ

Ramazan Bayramının başlaması ile birlikte Çaykara İlçemizde Bayramlaşma Programları belli olmaya başladı.

Çaykara İlçemizde Eğitim Camiasının Bayramlaşma Töreni 5 Haziran 2019 Çarşamba Akşamı gerçekleşiyor.

/resimler/2019-6/3/1350453868410.jpg

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleşecek olan Bayramlaşma Töreni 5 Haziran 2019 Çarşamba Akşamı gerçekleşecek.

Edinilen bilgiye göre 5 Haziran Çarşamba Akşamı Cami Mescidinde Akşam Namazının kılınmasının ardından Okulda Bayramlaşma Töreni gerçekleştirilecek.

Kurumda Öğrenim gören öğrencilerin ve görevli öğretmenlerin davet edildiği Bayramlaşma Törenine aynı zamanda daha önce okuyan ve okuldan ayrılan öğrenciler de katılabilecek.

ÇAMURALİ-BAYRAM KARDEŞLİK VE YARDIMLAŞMA DEMEKTİR

Gönüllerimizi sevginin, saygının, hoşgörünün, merhametin, yardımlaşmanın, barış ve kardeşliğin ışıklarıyla aydınlatan bayramlarımız, aynı zamanda iyilik ve güzelliklere açılan birer kapıdır. Özünde var olan yakınlaşma, paylaşma, yardımlaşma ve kardeşlik duyguları ile hayatımızın çepeçevre kuşatan ?Ramazan Bayramı? bize insanlık adına güzellikleri yaşatan bu bayramlarımızdan birisidir. Her yönüyle yakınlaşma, kavuşma, sevinç ve mutluluk günlerimizden olan Ramazan Bayramınızı ?kendimiz, ailemiz, içinde yaşadığımız toplum ve insanlığın huzur ve mutluluğuna mutluluk katması arzusuyla ve en içten duygularımla tebrik eder; İlçemiz, ülkemiz, milletimiz, insanlık ve tüm eğitim camiamız için "sevgiye, dostluğa, barışa, birlik-beraberliğe ve huzura" vesile olmasını dilerim.  

/resimler/2019-6/3/1351031056709.jpg

Ramazan Bayramı dolayısı ile Bayramın ikinci Günü olan 5 Haziran 2019 Çarşamba Akşamı Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirecek olduğumuz Bayramlaşma Törenine başta Öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve okuldan ayrılan öğrencilerimiz olmak üzere tüm halkımız davetlidir.                                  



İlginizi Çekebilir