Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Final'e ziyaretler devam ediyor

Kaymakam Yüksel Kara'nın ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Okullardan sorumlu Şube Müdürü Mehmet Şen'de Darıca  Final Okulları'nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Darıca Final'e ziyaretler devam ediyor
21 Eylül 2020 - 17:03 - Güncelleme: 21 Eylül 2020 - 17:08
Darıca Milli Eğitim Müdürlüğu, Özel Okullardan Sorumlu Öğretim Şube Müdürü Mehmet Şen ve beraberindeki heyet Darıca Final Okullarına ziyaret etti. Okulun Genel Müdürü ve idarecilerinin kapıda karşıladığı Mehmet Şen, bir takım incelemelerde bulunmasının ardından, Genel Müdür Murat Kaya, ortaokul Müdürü  Murat Zengin ve ilkokul Müdürü Ceyda Ramazanoğlu ile bir süre görüş alışverişinde bulundu
Okul ve öğrenciler ile işleyiş hakkında bilgi alan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen ve beraberindekilir, okul bölümlerini gezerek incelediler.
Özellikle atölyeleri çok beģenen ve sınıfların fiziki yapısının kurallara uygun dizayn ve organize olma durumundan memnuniyetini ifade eden şube müdürü, emeği geçen herkese  teşekkürlerini iletti.
Darıca Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü Murat Kaya ise, nazik ziyaretlerinden dolayı kurumu adına, Özel Okullardan Sorumlu Öğretim Şube Müdürü Mehmet Şen ve beraberindeki heyete teşekkür etti
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum