"İLKADIM'I BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRİYORUZ"

"İLKADIM'I BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRİYORUZ"
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Türkiye’nin en prestijli meslek edindirme kursu MEMGE’yi ( Mesleki Eğitim Mutfağımdan Geçiyor) ziyaret etti.

Başkan Tok, Türkiye’de birçok şehre örnek gösterilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından AB hibe destekli projeler arasında en başarılı proje olarak birinci seçilen kısa adı MEMGE olan Mesleki Eğitim Mutfağımdan Geçiyor kursunu ziyaret etti. Ziyarette, Samsun Lokantacılar Tatlıcılar Pastacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Balcı, Samsun Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun, Pazarcılar Odası Başkanı Muhammet Yazıcı, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş, Anahtarcılar Odası Başkanı İsmail Mutlu, Elektrik ve Elektrikçiler Odası Başkanı Osman Saka, Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, Mobilyacılar Odası Başkanı Cengiz Gürkan, Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman, Arıcılar Odası Başkanı Rasim Kaplan, Futbol İl Temsilcisi Hasan Özbulut ve Mahalle Muhtarları Başkan Tok'a desteklerini gösterdi. 

96760ca0-0044-4dee-8e50-c532954b95f6.jpg

"BİRLİKTE ÇALIŞMAKTAN MUTLUYUZ"
İlkadım'da meslek odaları tarafından gerçekleştirilen faaliyetlere her zaman desteğini esirgemeyen bir belediye başkanı ile çalışmaktan mutluluk duyduklarını belirten Samsun Lokantacılar Tatlıcılar Pastacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Balcı, Başkan Erdoğan Tok’a teşekkür etti. Oda başkanları adına konuşan İsmail Balcı; "İlkadım'da istihdama katkı sağlayarak bundan 3 yıl önce başlattığımız MEMGE kursunun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un büyük destekleri sayesinde bugün Türkiye'nin en prestijli meslek edindirme kurslarında birisi haline geldiğini söyledi. Balcı, “ Meslek Odaları olarak bizim beklentimiz, yerel yöneticilerle uyum içerisinde olmaktır. İşte bu uyumu sağlam bağlarla yakaladığımız Erdoğan Başkanımıza kendim ve diğer meslek odaları Başkanlarımız adına yürekten teşekkür ederim. Her zaman gençlerin hayata kazandırılmasında elini taşın altına koyan başkanımıza başarılar dilerim." diye konuştu. 

208528ef-c452-4400-859f-c85e04f8d92a.jpg

"EN BÜYÜK GAYEMİZ GÖNÜLLERE GİRMEK"
Ziyarette MEMGE kursiyerleri ile yakından ilgilenen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; "İlkadım için gecemizi gündüzümüze katarak vatandaşlarımızla birlikte dev projelere imza attık. Ancak en büyük gayemiz her zaman gönüllere girmekti. Bugün burada genç kardeşlerimizin ilgi ve teşekkürleri bunu başardığımızın göstergesi oldu. Her zaman uyum içerisinde başarılı işlere imza attığımız meslek odası başkanlarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. İstihdam sağlamak adına yapılan her projeye desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu güzel ortamda bizleri ağırlayan öğrencisi yarının ustası gençlerimize kurs süresince ve gelecek meslek yaşantılarında başarılar diler, bizleri samimi bir ortamda ağırlayarak desteklerini içten bir şekilde dile getiren meslek odası başkanlarımıza ve eğitmenlerimize yürekten teşekkür ederim."şeklinde konuştu.
Soner Süren

7ea6cc4d-4dc6-4607-a45c-b10c6e29e759.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.