Büyük Torbalı

İlk kez bir banka şubesi kepenk kapattı

Sürekli yeni açılışlara ev sahipliği yapan Torbalı’da geçtiğimiz günlerde alışılagelmişin dışında bir gelişme yaşandı. İlçede vatandaşlara yıllarca hizmet veren Türkiye Finans Katılım Bankası Torbalı Şubesi, hizmet vermeyi keserek, kepenk kapattı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İlk kez bir banka şubesi kepenk kapattı
381 Görüntüleme
12 Ocak 2018 - 13:35
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İHRACAT performansıyla Türkiye’deki 63 ili geride bırakan Torbalı’da nüfus, durmaksızın artmaya devam ediyor. Türkiye’nin neredeyse her bölgesinden göç alan Torbalı, hiç kuşkusuz banka sektörünün de vazgeçilmezlerinden oldu. Büyük holdinglerin ve İşadamlarının uğrak mekânı haline gelen Torbalı’ya, açılışlarına alışılan banka şubelerinden biri kepenk kapattı. Torbalı’da 2015 yılında açılan ve vatandaşlara hizmet vermeye başlayan Türkiye Finans Katılım Bankası’nın kapısına neden kepenk vurduğu bilinmezken, ilçede hizmet vermeyi sürdüren yaklaşık 20’ye yakın banka şubesinde bu gelişme şaşkınlığa neden oldu. Türkiye Finans Katılım Bankası yetkililerinden edinilen bilgiler doğrultusunda şubenin neden kapandığına yönelik neden ya da nedenlerin gerekçelerini gazetemiz aracılığıyla kısa bir süre içerisinde kamuoyunu duyuracağı öğrenildi.
BANK ASYA DA KAPANMIŞTI
Öte yandan FETÖ/PDY’nin (Paralel Devlet Yapılanması) finanstaki en önemli sac ayağı olan ve yönetimine geçtiğimiz yıllarda el konulan Bank Asya’nın faaliyetleri, 2016 yılında geçici olarak durdurulmuş ve Torbalı’daki 202 şube kodu ile faaliyet gösteren Bank Asya Torbalı Şubesinin de tabelaları indirilerek mühürlenmişti. Torbalı’da bir banka şubesine ilk defa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından müdahale de bulunulmuş ve bu gelişme ilçede büyük yankı uyandırmıştı. Murat CAN

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web