İlk Gençlik Merkezi Dumlupınar’a Yapılacak


 

Yarınlarımızın Teminatı Çocuklarımız

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması dolayısıyla milli eğitim camiasından konuklarını ağırladı. Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşen görüşmeye Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Gül Bahçesi Anaokulu Müdürü Zeynep Arkan, öğretmen Seval Karacaoğlan, veliler ve minik öğrenciler katıldı. Yeni eğitim-öğretim haftasının başlaması dolayısıyla gerçekleşen ziyarette önemli mesajlar veren Başkan Aygün, “Yeni eğitim-öğretim döneminin başta çocuklarımız ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Biz Derince Belediyesi olarak eğitime yönelik faaliyetleri hiçbir zaman kendi işlerimizden ayırmıyoruz. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımız için ilçemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

İhale Tarihi 7 Ekim Olarak Belirlendi

Derince Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından ihale aşamasına getirilen Gençlik Merkezleri projesi ile ilgili müjdeli haberler veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “İlçemizdeki tüm mahallelerimize Gençlik Merkezleri yapacağımızın sözünü vermiştik. İlk etapta Dumlupınar ve Fatih mahallelerinde bu çalışmalarımıza başlıyoruz. Dumlupınar’daki Gençlik ve Spor Merkezimiz için 7 Ekim’de ihaleye çıkacağız. 30 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan proje alanımızda kütüphane, derslikler, özel ders çalışma odaları, bilgisayar odasının bulunduğu 2 katlı gençlik merkezi, açık futbol, basketbol ve tenis sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness grubu, çocuklarımız için yaş gruplarına göre oyun alanları ve kaykay pisti yer alacak. Çocuklarımız artık sokak yerine zamanını burada geçirecek. Burada sosyoloğumuz olacak ve gelen çocuklarımızı karşılayacak. Gençlik Merkezlerinde çocuklarımız spordan eğitime kadar istedikleri hizmeti alacaklar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817