İlk Bölüm Konuğu Başkan Aras...

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 28 Ocak Salı Günü Saat 18.30'da Kent TV ekranlarında canlı olarak yayınlanacak "Kent Sohbetleri" programına konuk olacak.

İlk Bölüm Konuğu Başkan Aras...

Ayda bir kez yayınlanacak Kent Sohbetleri programında yerel yöneticiler, siyasetçiler, bürokratlar, Oda ve STK'ların yöneticileri, Kent TV'de program yapan ve kenttv.net'te köşe yazan isimlerden oluşan gazetecilerin sorularını yanıtlayacaklar.

Programın Salı günü yayınlanacak ilk bölümünün konuğu ise Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras olacak. Gazeteci-Yazar Ayhan Ongun’un moderatörlüğünü yapacağa programa Alp Arbak, Kadir Sevindik, Serdar Gündoğ, Aslı Mercan ve Gülay Userbay sorularıyla katkı verecekler. 2019 yılında yapılan hizmetler ve 2020 yılı hedeflerinin masaya yatırılacağı programda, Bodrum'un çeşitli sorunlarıyla ilgili yapılan veya yapılacak çalışmalar en yetkili ağız tarafından anlatılacak. 

Programı Kent Tv ekranları dışında, www.kenttv.net internet adresinden canlı yayın butonuna tıklayarak ve Kent Tv Facebook hesabı üzerinden de online olarak izleyebilirsiniz.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'a iletilmesini istediğiniz soru ve sorunlarınızı da haberimizin altına yorum bölümüne ve facebook hesabımıza yazabilirsiniz.

Daha sonra tekrarları da yayınlanacak bu özel programı istediğiniz zaman Bodrum Kent Medya Youtube kanalımızdan da izleyebilirsiniz.