İlk asfalt Düvenci'ye

10 köyü kapsayan Düvenci Grup Yolu'na asfalt serimi yapıldı

18 Kasım 2017 Cumartesi 13:41
İlk asfalt Düvenci'ye

İl Özel İdaresi hizmet alanında bulunan köy yollarında daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlanabilmesi amacıyla bir süre önce yapımına başlanan Asfalt Plenti, deneme üretiminin ardından ilk sıcak asfalt serimini Düvenci Grup Yolu’ndan başlattı.

İl Özel İdaresi tarafından Şeker Fabrikası arkasında yaklaşık 5 milyon 500 bin TL'ye mal olan ve 240 ton kapasiteli Asfalt Plent Tesisi geçtiğimiz ay yaptığı deneme üretiminden sonra önceki gün ilk asfalt serimini Düvenci Grup Yolundan başlattı.

Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın da, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Yalçın, geçen yıl yine İl Özel İdaresi tarafından 7 km kaplama asfalt döküldüğünü belirterek, Düvenci Grup Yolundan Boğacık, İkipınar, Değirmendere, Gedikbekir, Kışladeresi, Kultak, Ataköy, Güvenli, Hızırdede ve Karahisar olmak üzere toplam 10 köyün geçtiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.