Haberler

Yolun Karşısına Geçerken İlk Araçtan Kurtuldular, İkinciden Kaçamadılar

Güncelleme:

Antalya'da yolun karşısına geçmeye çalışan teyze ve yeğeni bir aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu, ama saniyeler sonra başka bir aracın altında kaldılar.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Aşağı Pazarcı Mahallesi'nde bulunan trafik ışıklarındaki yaya geçidinden geçmeye çalışan Ayşegül Varol ve yanında bulunan yeğeni 5 yaşlarındaki Tolga Enes K.'yı yoldan geçen bir araç az kalsın eziyordu. Ölümden dönen teyze ve yeğene ikinci hamlede başka bir araç çarptı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Çarpmanın şiddetiyle havaya fırlayan Tolga Enes K. ve teyzesi Ayşegül V. ambulans ile Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

GÖRÜNTÜLER KAMERADA

Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde yolun karşısına geçmeye çalışan teyze ve yeğenin önce bir aracın altına girmekten küçük çocuğun kadının kolundan çekmesiyle kurtuldukları dikkat çekti. İlk kazayı atlatan teyze ve yeğene, yolun ortasına geldiklerinde ise bir ticari aracın çarpması görüntülere yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Manavgat Antalya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title