Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi çekmeköy 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading

Bu haber kez okundu.

İlik Bağışından Korkma

Nakilden Korkulduğu İçin Bağış Yapılmıyor

İlik naklinin kan bağışı gibi yapıldığını bilmeyen çoğu kişi, yanlış bilgi ya da belirsizlikten kök hücre bağışına sıcak bakmıyor. Kemikten ilik alınmasının ameliyatla yapıldığını düşünenler, kök hücre bağışını organ bağışı gibi zannedenler, işlem sırasında çok acı çekileceğini sananlar yüzünden; her yıl, çoğu çocuk çok sayıda hasta, yeterli donör bulunamadığı için hayatını kaybediyor.

Çekmeköy Kaymakamlığı, Çekmeköy Belediyesi, Türk Kızılayı Çekmeköy Şubesi ve ÇESADER, 4-5-6 Mayıs tarihlerinde vatandaşları bilinçlendirmeyi amaçlayan bir bağış hareketi başlattı. İlçenin en büyük meydanında kurulacak kan ve kök hücre bağışı çadırlarında 3 gün boyunca bir yandan kan örnekleri alınırken, diğer yandan ilik nakli anlatılacak.

Anahtar Kelimeler:
IlikKanBağış
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.