Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, ağır bir beyin kanaması geçirdi. 81 yaşındaki başkan acil serviste yoğun bakıma alındı.

İlhan Cavcav yoğun bakımda

Solunum yetmezliği ve yüksek tansiyon nedeniyle uzun zamandır tedavi gören İlhan Cavcav’ın, gece yarısı cankurtaranla Ankara Güven Hastanesi’ne getirildiği ve acil serviste yoğun bakıma alındığı belirtildi.

Doktorlar, ilk aşamada, kalbinde bir rahatsızlık tespit edilmediğini, beyindeki ödemi dağıtmak için İlhan Cavcav’ı ameliyata aldıklarını söyledi. Dün dengesini kaybederek düşen, kolu ve kafasını çarpan 81 yaşındaki duayen başkanın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Gençlerbirliği yöneticisi Ali Rıza Koç, İlhan Cavcav'ın son durumu ile ilgili yaptığı açıklamada: "Dün gece sabaha karşı beyin kanaması geçiren başkan İlhan Cavcav yoğun bakımda. Doktorların müdahalesi sürüyor. Biz de başında bekliyoruz. Yaşı da ilerledi ancak Allah'tan ümit kesilmez. Doktorlar elinden geleni yapıyor. Öldüğü haberleri gerçek dışıdır." ifadelerini kullandı.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

'Başkan şu anda yaşıyor. Durumu kritik. Doktorlarımız herhangi bir cerrahi işlem yapmayacaklarını söylediler. Şuan için herhangi bir vefat durumu yok. Kendisi makineye bağlı olarak yaşıyor.'