Yalanınız batsın

Günlerdir bazı televizyon kanalları, internet siteleri ve gazeteler Dumanlı köyündeki Dipsiz Göl diye Dörtkonak köyündeki Dipsiz Göl görüntülerini uyarılara rağmen yayınlamaya devam ediyor ve bu durum vatandaşların tepkisini çekiyor.

Yalanınız batsın

Günlerdir bazı televizyon kanalları, internet siteleri ve gazeteler Dumanlı köyündeki Dipsiz Göl diye Dörtkonak köyündeki Dipsiz Göl görüntülerini uyarılara rağmen yayınlamaya devam ediyor ve bu durum vatandaşların tepkisini çekiyor.

Gümüşhane’nin Merkeze bağlı Dumanlı köyünde geçtiğimiz hafta gündeme gelen define kazısı olayının basına yansımasının ardından Türk basın tarihinde sık sık görülen dezenformasyonlardan birisi daha yaşandı.

Koca koca televizyonlar, koca koca internet siteleri hiçbir araştırma gereği hissetmeden veya kasten merkeze bağlı Dörtkonak köyünde yaz aylarında cenneti andıran ve tamamı tarafımızca çekilen görüntüleri define kazısı yapılan Dipsiz Göl’ün eski hali diye paylaşmaya devam ediyor.

Dumanlı köyündeki Dipsiz Göl’ün bulunduğu yaylada yaşayanların bile fark ederek kameralara serzenişte bulunduğu bu durumun inat ve ısrarla devam ettirilmesi sosyal medya başta olmak üzere tüm platformlarda Gümüşhanelilerin tepkisini çekiyor.


 

Haberlere konu olan Dumanlı köyü Dipsiz Gölünün eski hali ise şöyle:

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2019, 10:39

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ergin Karaçengel
Ergin Karaçengel - 4 yıl Önce

Yalanınız batsın, haberlerde gösterilen göl Dörtkonak köyündeki göl demekteki amacınız nedir. Dumanlıdaki göl artık yok olduğundan veya yanlışlıkla Dörtkonak köyündeki göl haberlerde verilmiştir. İki tane cahil veya taraflı vatandaşın gölü istemiyoruz demesiyle mi göl yok ediliyor. Harşit çayında da boğularak ölenler oldu şimdi harşit çayının suyunu mu kurutmamız gerekiyor. Yakında denizleri sonrada Okyanusları kurutursunuz.

Osman öktem
Osman öktem - 4 yıl Önce

Ne demek istiyorsunuz? Burada bir farkındalık yaratılmış. Önemli bir konu mevzu bahis ise, ha ak saç ha kara saç. Önemli olan aç gözlü insanların doğayı tahribini durdurmak değilmi? Resimlerim diyorsan, telif hakkını kullana bilirsin. Bir daha böyle rezaletlerin yaşanmaması için bırakın gündem gidebildiği kadar gitsin. Yoksa yarın biri Edire dipsiz göl için, Şeherin aygır göl için aynı rüyayı görürler.

Servet YILDIRIM
Servet YILDIRIM @Osman öktem - 4 yıl Önce

ha o resum ha bu resum ne farkeder da....define bulmuşlarmı ..bulmuşlarsa bulanlardan ne size..pes yani...(öğle değilmi osman bey...bu kafalara ne anlatsanız boş)

Tc
Tc - 4 yıl Önce

Sizinde yalakaliginiz adaletsizliginiz korkakliginiz batsin

Halim Selim
Halim Selim - 4 yıl Önce

Zaten haber sitesi, Gümüşhane'nin üzerinden uçan kuşu bile haber yaparken günler öncesinde yapılan kazıdan hiç bahsetmemişti. Ne zaman ki kazı işi fecaatle sonuçlandı, site Türk medyasında alışık olduğumuz yardakçılık misyonunu üstlendi. Tebrik ediyoruz. Gümüşhane de gölün kurutulması kadar medya eliyle zihinlerin kurutulmaya çalışmasını hayret ve üzüntüyle izliyoruz.

Ne Farkeder
Ne Farkeder - 4 yıl Önce

Sonuçta 12bin yillik gölü kuruttunuz mu? Kuruttunuz. Resim oranin degilmis vay be gazetecilige bak.

Ahmet Okur
Ahmet Okur - 4 yıl Önce

Sizin koyduğunuz sözüm ona doğru resimlere göre gölün yok edilmesinde bir mahsur yok o zaman, öyle mi sevgili büyük basın yayın organı.keşke o ilk haberinizde "Yalanınız batsın" başlığıyla Sayın Valiyi ve de buna çanak tutanları eleştirebilecek yüreklilkte olsaydınız.Belki o zaman sizinle bir hemşehri olarak gurur duyardık.Dünyaya rezil olduk, siz mal derdindesiniz. nereden bakarsanız bakın, pes vAllahi

SIRADAKİ HABER