İlçe Takımımız Akınspor U-17 Türkiye Şampiyonasına Katılmaya Hak Kazandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçemizin güzide Futbol kulüplerinden Akyazı Akınspor alt yapı takımı olan U-17 ler ilçemizi ve İlimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Akyazı gurubunu ve Sakarya play of grubunu namağlup lider tamamlayan ekibimiz daha önce Şampiyonaya katılma hakkını elde eden Demir spor ve Adapazarı sporun ardından 3.takım olmak için Erenler spor ile baraj maçı oynadı.

Dün Erenler stadında saat 16-00 da oynanan mücadele adeta nefesleri kesti ve mücadeleyi ekibimiz 15.dakikada Doğukan’ın kaydettiği nefis golle 1-0 kazanmasını bilerek adını Sakaryayı temsil edecek 3 takım arasına yazdırmayı başararak ilçe spor  tarihinde yerini almış oldu.

Maç sonunda ise ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazanan Akınspor,Adapazarıspor ve Demirspora madalya ve kupaları Askf Başkanı Yaşar Zımba ve Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir ile Askf yönetim kurulu üyeleri,saha komiserleri ve diğer spor kulüp idarecileri tarafından takdim edildi.

Stat:Erenler

Hakemler:Ferdi Üstün**Erdi Öz***Hakan Adlı***

Akınspor:Murat****Batuhan****M.Ali****Serdar****Kerem****Yasin****Metehan****Berat****Emirhan****Baha****Doğukan****Emirhan***Emircan***Celilcan***Samed***Muhammed Ali***

Antrenör:Ozan Pirinç****

Erenlerspor:Furkan***Berkant***Tarık***Erhan***Mehmet***Talha***Tahircan***Kerem***Sefa***Hatip***Hasancan***

Antrenör:Fatih Kanbur ***

Gol:Dk 15 Doğukan Akınspor

İlçe Takımımız Akınspor U-17 Türkiye Şampiyonasına Katılmaya Hak Kazandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir