HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 21 Eylül 2018, Cuma 09:24 tarihinde eklendi. 662 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı gerçekleşti

Lüleburgaz İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı 19 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 16.00’da Hükümet Konağı Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.
İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı gerçekleşti  

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya başkanlığında gerçekleşen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdürü Raif Bıyıktaş, diğer kurum müdürleri ve amirleri ile İstasyonspor Kulübü temsilcileri ve Lüleburgazspor taraftar grupları katıldı. Gerçekleşen toplantıda kolluk kuvvetlerinin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün, İlçe Sağlık Müdürlüğünün, Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün alması gereken tedbirler, Lüleburgazspor, İstasyonspor’un durumları konuşuldu. İstasyonspor’un temsilcilerine Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de ilk defa mücadele edecek olmalarından dolayı gereken bilgilendirme ve uyarılar yapıldı. Bu sezon da geçen sezon olduğu gibi İstasyon’da oynanan maçlara rakip takım taraftarlarının alınmaması kararlaştırıldı. Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, Lüleburgazspor taraftar temsilcisinden tribünlere hâkim olmalarını, saha ve tribünlerde şiddet olayları yaşanmaması için daha dikkatli olmalarını ve karşılaşmalardan önce taraftarlara alkol satışı yapılmamasını rica etti. 6222 yasalı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesi kanununa göre bu sezon tribüne şemsiye, öz çekim çubuğu, fotoğraf makinesi, su şişesi ve bozuk para gibi nesnelerle giriş yapılamayacağı belirtildi. Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cihan Erdem, statlarda kamera sistemi bulunmadığını, sadece 8 Kasım Stadyumunda olduğunu fakat tribünleri gösteren bir kamera sistemi bulunmadığını belirtti. Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, Merkez Hakem Komitesinin aldığı karardan dolayı hakemlerin kulüplerin altyapı maçlarında dahi emniyet mensubu olmadan maçı başlatmadığını belirterek; Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cihan Erdem’den bir güvenlik görevlisinin statta görevli olarak bulundurulmasını istedi. Emniyet Müdürü Ali Koca tarafından Lüleburgazspor taraftar gruplarından aralarında husumet olan takımlarla yapılacak maçlarda daha dikkatli olunması istendi. Kulüp başkanlarının da toplantılara katılmaları gerektiğini belirten Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya “ Taraftarlar tabi ki şehirlerinin takımlarını destekleyecekler. Takımlarını şiddet, küfür ve çirkin tezahürattan uzak durarak coşkulu şekilde desteklemeliler. Bu şekilde şiddetin önüne geçebiliriz. Sizler geçmişte yaşanan sıkıntıları çözmek için misafir takımın taraftarlarını çiçekle karşılayın. Takımlar arasında iyi ilişkiler kurulsun.” diyerek taraftarlara önerilerde bulundu.  Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, kulüplerin başarılı bir sezon geçirmelerini diledi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek