İlçe Orta ve Liseler arası Kuranı Kerim Okuma Yarışması Yapıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paris Ortaokulu müdürü Emin Akbayrak koordinatörlüğünde, Akyazı İmam Hatib Okulları dışındaki ortaokullar ve liseler arası K. Kerim yarışması bugün Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde  yapıldı.

Yarışmaya Ilçe kaymakamımız M.Fatih Çiçekli,Belediye başkan yardımcımız Mehmet Çakmak, Emniyet Müdürü İbrahim Bedir, Milli Eğitim Müdürü  Recep Özdemir, Jandarma Komutanı Mustafa Hekimoğlu,, Ilce Müftüsü İzzet Şener, Okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve velileri katıldılar.

Orta okullar birincisi Paris Ortaokulundan Emirhan Kındam, ikincisi Dokurcun Ortaokulundan Ayşegül Kardaş, üçüncüsü ise Dr. Enver Ortaokulundan Yakup Ya sır Esmer oldular. Liseler arasında ise birinci Eyyub Genç Fen Lisesinden Ebubekir Kaya, ikinci Akyazı Anadolu Lisesinden Enes Erkan, üçüncü ise Konuralp Lisesinden Alptekin Baylan oldular.

Kuranı Kerim yarışmasına ilgi çok güzel oldu ve birincilere çeyrek altın; ikinci ve üçüncülere de gram altın hediye edildi. Ayrıca tüm katılımcı öğrencilere Akyazı Müftülüğünce K. Kerim ve Hadis kitapları dağıtıldı. Akyazı Kaymakamımız Mehmet Fatih Çiçekli ödül takdiminde yaptığı konuşmasında K. Kerimin önemini vurgulayarak, böyle güzel programda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Yaraşma koordinatörü Emin Akbayrak da başta ilçe kaymakamımız olmak üzere tüm katılımcılara okul müdürleri ve öğrencilere çok teşekkür etti..

İlçe Orta ve Liseler arası Kuranı Kerim Okuma Yarışması Yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir