131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

İLÇE MİLLİ EĞİTİM’İN YENİ MÜDÜRÜ ERDAL BAYHAN

6 Aralık 2018, Perşembe 06:38

     


Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Zehra Tuba Kabakçıoğlu, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atandı. İlçe Milli Eğitim’in yeni Müdürü Erdal Bayhan oldu.

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Zehra Tuba Kabakçıoğlu, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atandı. Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapmakta olan Erdal Bayhan atandı. Atamaların ardından dün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde devir teslim töreni yapıldı.

Kabakçıoğlu, ‘Biraz daha işi büyütmüş oluyoruz’

Devir teslim töreninde konuşan Zehra Tuba Kabakçıoğlu, “Bir görev değişikliğimiz var. Hani derler ya bu bir bayrak yarışı. Biz de kıymetli bir müdürümüzden devralmıştık bu makamı. Şimdi yine çok kıymetli bir arkadaşımıza devrediyoruz. Bulunduğum yeri böyle kıymetli bir arkadaşıma bırakıyor olmaktan son derece mutluyum. Ben de bundan sonraki görevime İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak devam edeceğim. İlçede çalışmak bir nevi hizmet almaktır. Yani siz verilerinizi gönderirsiniz. Hizmet alırsınız ilden. Şimdi biz biraz daha işi büyütmüş oluyoruz. İle geçince 30 ilçedeki Milli Eğitim Müdürlerimizle çalışacağız. Tabi özelde Aliağa bizim için farklıdır. Yeni müdürümüze hayırlı olsun.” ifadelerini kullanıp beraber çalıştığı şube müdürlerine teşekkür edip sözlerini tamamladı.

‘Eğitim öğretim bir ekip işi’

Zehra Tuba Kabakçıoğlu’nun ardından sözlerine başlayan Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Erdal Bayhan, “Bugün İzmir’in 30 ilçesi içinde güzide bir ilçeye İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmamdan dolayı yaşadığım gururu paylaşmak istiyorum sizinle. Gerçekten büyük bir onur bu. Aliağa’yı daha önceki yıllarımdan biliyordum. Eğitim alanında iyi bir durumda. İyi bir yönetici kadrosu var. Okullarımızın eğitim öğretim alanında iyi durumda olduğunu biliyorum. Bu bir bayrak yarışı. Bu bayrak yarışında mevcut durumdan en iyi noktalara taşıyacağız ilçemizi. Eğitim öğretim bir ekip işi. Bu okul müdüründen, şube müdürüne, hizmetlisinden, öğretmenine kadar. İlçe Milli Eğitim Müdürü bir orkestra şefidir. Bizler temsil makamında bir arkadaşımızı yolcu edeceğiz. Ama devletin makamlarıdır bunlar. Bu makamlar bizden sonra da başkalarına teslim edilecek. Hakkımızda hayırlısı olsun.” dedi. Konuşmaların ardından Zehra Tuba Kabakçıoğlu makamı Erdal Bayhan’a teslim etti. Çiçek takdiminin ardından devir teslim töreni son buldu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler