Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, ilçe merkezi ve mahallelerindeki okul müdürlerini iftar sofrasında buluşturdu.

Afşin Öğretmenevinde gerçekleştirilen programda konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, iftar yemeğine katılan okul müdürlerine teşekkür etti.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu söyleyen Turan, “ Öylesine güzel ve anlamlı bir günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Burada bulunan arkadaşlarımız aile ortamlarını bırakıp bizimle iftar yapmak için buraya geldiler. Davetimize icabet eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tuttuğunuz oruçların kabul olmasını, yaptığınız duaların yeryüzünde yaşayan tüm mazlumların kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum. Bu iftar programının Afşin milli eğitim camiasında birlik ve beraberliği perçinlemesini, büyük bir aile olmaya vesile olmasını dilerim" dedi.

Bütün okul müdürleri ile her zaman bir araya gelemediklerini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Bilal Özden, okul müdürlerini aynı iftar sofrasında buluşturan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan’a teşekkür etti.

Şube Müdürü Özden, son olarak okul müdürlerinden, Afşin Kaymakamlığı tarafından başlatılan atık kağıt kampanyasına destek olmalarını isteyerek, okullarda kullanılmayan ve atıl durumda olan kağıtların geri dönüşümde değerlendirilerek milli servete tekrar kazandırılmasının bir vatandaşlık borcu olduğunu belirtti.

 

Editör: Haber Merkezi