İlayda Kaim, verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.


 
Bir buçuk ay önce Yomra İlçesine bağlı Kaşüstü Mahallesi’nde geçirdiği trafik kazası sonucunda ağır yaralanan Vakfıkebir İlçesinden İlayda Kaim (21) hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.  Genç kız Vakfıkebir’de toprağa verildi.
Vakfıkebir İlçesi esnaflarından Veysel Kaim’in kızı olan İlayda Kaim bir buçuk ay önce Yomra İlçesine bağlı Kaşüstü Mahallesi’nde 61 VR 232 plakalı araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıkarak aracın 10 metre yükseklikten düşmesi ile meydana gelen kazada ağır yaralanmış ve hastane kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. İlayda Kaim yapılan bütün tedavilere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.
Genç kız Vakfıkebir Ballı Mahallesi’ndeki evinin yanında kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenazeye Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Emniyet Müdürü Merthan Çelikdağ ve vatandaşlar katıldılar. İlayda Kaim ailenin iki çocuğundan birisiydi. İlayda'ya Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.