Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü: Koronavirüs testleri için kullanılan kitler arızalı çıktı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü: Koronavirüs testleri için kullanılan kitler arızalı çıktı

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, Kovid-19 merkez laboratuvarında "PCR testleri" için kullanılan kitlerin arızalı çıktığını belirtti. 3 gündür test sonuçlarının neticelenmesinde gecikmeler yaşandığını belirten İl Sağlık Müdürlüğü, firma tarafından yeni temin edilen kitlerle sorunun giderildiğini ifade etti.

06.08.2020 22:49  Güncelleme: 07:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testlerinin yapıldığı merkez laboratuvarda PCR testleri (Koronavirüs testleri) için kullanılan kitlerde yaşanan firma kaynaklı sorun nedeniyle ortaya çıkan gecikmenin giderildiğini bildirdi.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Kovid-19 merkez laboratuvarında "PCR testleri" için kullanılan kitlerde firmadan kaynaklı çıkan sorunun aşıldığı ve çalışmalara yeniden başlandığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"3 GÜNDÜR TEST SONUÇLARININ NETİCELENMESİNDE GECİKMELER YAŞANDI"

"Kovid- 19 merkez laboratuvarımızda PCR testleri için kullanılan kitlerin firma kaynaklı arızalı çıkması sonucunda 3 gündür test sonuçlarının neticelenmesinde gecikmeler yaşanmıştır. Bakanlığımızın destekleriyle bugün itibarıyla firma tarafından yeni temin edilen kitlerle bu sorun giderilmiştir. Vatandaşlarımızın beklenen testleri, yeniden çalışılmaya başlanmış olup sonuçları en kısa sürede netleşip bilgilendirileceklerdir."

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü: Koronavirüs testleri için kullanılan kitler arızalı çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü: Koronavirüs testleri için kullanılan kitler arızalı çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Bülent: Dış minnaklar 4 2 Yanıtla
  • kral: bi bu eksikti zaten 3 0 Yanıtla
  • yeliz: ben şahsen hiç şaşırmadım artık kimler trilyonları milyar dolarları götürdüyse bu işten 1 1 Yanıtla
  • ahmet: hangi yandaş sattı bunları yazık yazık gerçekten tüyü bitmemiş yetiminden bordrolu çalışanlardan fakir fukaraya yüklenilen fahiş vergilerden alınan paraların akıbetine bak çok yazık .yaşım 39 ciddi derecede kronik rahatsızlığım var inancınız olsun sağlık problemim olmasaydı bir dakika durmazdım artık her karışı şehit kanlarıyla sulanmış güzelim cennet ülkem ne hale gelmiş 1 1 Yanıtla
    ethem sancak : ben sattım tamam mı ben mallarımın sonuna kadar arkasındayım benim yerim yurdum adreim belli arkadaş çiğ süt içmedimki karnım ağrısın bizim abdestimizden de şüphemiz yokki namazımdan olsun ayrıca o kitleri ben geliş fiyatından verdim vatandaşa faydamız olsun diye 0 0
  • vay vay: ülkenin geldiği duruma bak 0 0 Yanıtla
  • Ygtt: Urfada vaka sayilari artmaya devam ediyor.. 0 0 Yanıtla

Advertisement