İl Özel İdaresinde Bayramlaşma Programı Yapıldı

İl Özel İdaresinde Bayramlaşma Programı Yapıldı

Yayın: 10.06.2019 22:38
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Özel İdaresinde Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma programına Genel Sekreter Mehmet Uzun, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Genel Sekreter Yardımcıları İsmail Kökcü ve Bahattin Eroğlu, birim müdürleri ve personeller katıldı.

Bayramlaşma programında kısa bir konuşma yapan Genel Sekreter Mehmet Uzun, bir Ramazan Bayramı’nı daha geride bıraktıklarını ifade ederek, “Yaz mevsimi geldi ve işlerimiz yoğunlaştı. İnşallah bu yeni sezonda kazasız belasız bir dönem geçiririz. Tüm personellerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Bu vesile tekrar geçmiş bayramınızı tebrik ederek, aileleriniz ile huzurlu mutlu bir yaşam geçirmenizi dilerim” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ise, “Memleketimize hizmet etmek bizim borcumuz. İşçisi, memuru, müdürü, meclis üyesi ile hep birlikte memleketimize, köylerimize hizmet etmek için çalışacağız. Bizlerde meclis üyeleri olarak her zaman sizlerin yanında olacağız. Bu vesile ile birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlara erişmeği Allah bizlere nasip etsin. Herkese çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.