İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞAMPİYONLARI KUTLADI

Spor 22.02.2018 - 19:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞAMPİYONLARI KUTLADI

İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik okullar arası kız Futsal Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesini ziyaret ederek, sporcuları tebrik etti.

Okullar arası Kız Futsal Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, sporcuları tebrik etti. Çelik’i Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Okul Müdürü Zeki Karal, Öğretmenler ve Öğrenciler karşıladı. Sporcuları tebrik etti Okullar arası Kız Futsal Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarı elde eden Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’ni tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Çelik, ‘Sporcularımızı başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Gölcük Barbaros Anadolu Lisesi ilimizi ve Gölcük’ü ülke çapında en güzel şekilde temsil etmişlerdir” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Okul Müdürü Zeki Kalaç’ta, Gölcük’e böylesi gurur yaşatan sporcuları tebrik ederken, yaşadıkları mutlulukları dile getirdiler.
İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik okullar arası kız Futsal Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesini ziyaret ederek, sporcuları tebrik etti.

Okullar arası Kız Futsal Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, sporcuları tebrik etti. Çelik’i Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Okul Müdürü Zeki Karal, Öğretmenler ve Öğrenciler karşıladı.

Sporcuları tebrik etti

Okullar arası Kız Futsal Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarı elde eden Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’ni tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Çelik, ‘Sporcularımızı başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Gölcük Barbaros Anadolu Lisesi ilimizi ve Gölcük’ü ülke çapında en güzel şekilde temsil etmişlerdir” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Okul Müdürü Zeki Kalaç’ta, Gölcük’e böylesi gurur yaşatan sporcuları tebrik ederken, yaşadıkları mutlulukları dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.