İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğrenci ve öğretmenlerle biraraya geldi

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü ve beraberindeki heyet ilçelerdeki okullarda öğretmen ve öğrencilerle biraraya geldi
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım Babaeski ilçesinde bulunan Atatürk Ortaokulu, Mimar Sinan İlkokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Fatih İlkokulu, Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi ve Ayçiçeği anaokulunu ziyaret etti. 

Ziyaret kapsamında okul yöneticileri ve öğretmenlerle de biraraya gelen Aşım, sınıfları gezerek öğrencilerle birebir iletişime geçti. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım ziyaret edilen okullarda öğretmenlerden eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Eğitim öğretimde başarının artması için ne tür faaliyetler yapılabileceği hakkında görüş alışverişinde bulundu. Murat Aşım ayrıca, öğretmenlerin öğrencilere her an örnek olmaları gerektiği sadece akademik yönden değil her şeyden önce vatan sevgisini benimsemiş, ahlaklı bireyler yetiştirmeye odaklanmarı gerektiğine vurgu yaptı.
Okullardaki eksiklikler ve ihtiyaçlar hakkında bilgiler alan Murat Aşım, okullarda hedefledikleri başarıyı elde etmek için yapılan çalışmalara değindi.
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman yardım ve desteğe hazır olduklarını vurguladıktan sonra yapılan çalışmların özen gösterilerek ve titizlilikle yapılması gerektiğini aktardı. Murat Aşım idareci ve öğretmenlere eğitime olan katkılarından dolayı teşekkür ettikten sonra buradan ayrıldı.
Okul ziyaretlerine ayrıca Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye TOKAT ve Şube Müdürü Ali Osman CURA katıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol