‘İL GENEL MECLİSİ’NDE İTTİFAK YOK!’

‘İL GENEL MECLİSİ’NDE İTTİFAK YOK!’

MHP Bilecik İl Genel Meclisi Üyesi 1’inci Sıra Adayı Sadık Taş, gazetemize yaptığı açıklamada, MHP’nin İl Genel Meclisi seçimlerine girdiğine vurgu yaparak, “İl Genel Meclisi’nde AK Parti ile ittifakımız yok. İttifak, belediye başkanlığı ile belediye meclisinde” dedi.

MHP Bilecik İl Genel Meclisi Üyesi Adayları Sadık Taş ve İsa Güven ile beraberindeki partililer, gazetemizi ziyaret etti. MHP heyeti, Gazetemiz Muhabiri Ahmet Meşe ile görüşerek, 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Heyet adına açıklamalarda bulunan 1’inci Sıra Adayı Sadık Taş, belediye seçimlerinde AK Parti ile MHP’nin ittifak yaptığını ancak İl Genel Meclisi’nde ittifak olmadığını söyledi. Kamuoyunda il genel meclisi seçimlerinde ittifak olduğuna dair yanlış bir algının olduğunu anlatan Sadık Taş, “AK Parti ve MHP il genel meclisi seçimlerine kendi partilerinden giriyor. Toplumda yanlış bir algı var, biz MHP kadroları olarak göreve hazırız ve vatandaşlarımızın oylarına talibiz” dedi.

Sadık Taş, açıklamasının son bölümünde şunları kaydetti:

“31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde 5 arkadaşımız ile Milliyetçi Hareket Partisi olarak kendi listemiz ve kendi amblemimiz ile girmiş bulunmaktayız. Ben Sadık Taş, İsa Güven, Önder Çakır, Selahattin Yalçın ve Aydın Öztürk olmak üzere vatandaşımızın karşısına geldik. Milletimizin sağduyusuna güveniyoruz ve 31 Mart’ta mührü MHP’ye basmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2986 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum