GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
İKİSİNİN DE GİRESUN İÇİN PROJESİ YOK

İKİSİNİN DE GİRESUN İÇİN PROJESİ YOK

Tarih 22 Mayıs 2015, 01:03 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL- Giresun için hiç bir projeleri olmayan MHP Giresun 1. sıra milletvekili adayı Orhan Erzrurum ile CHP 1. sıra milletvekili adayı Bülent Bektaşoğlu aslında boşa kürek mi sallıyor?
Partilerinin desteksiz attığı seçim beyannamelerine sığınan her iki isim de Giresun için tek tek bir proje açıklayamıyor.
Çünkü yok.
Varsa yoksa palavra.
Genel numara.
Sözde parti bilgirgesi.
Çok yalan süper açık attırma.
Sallama yani.
Konuştukça burunları uzuyor.
Mugalata.
Türkçesi.
Ağız kalabalığı.
Hepsi bu.
Berisi numara.
Haaaaa.............
Bi de gerçeklik var.
Onların aksine bekleyin.
Oysa AK Parti yakında Giresun için 20-25 proje açıklamaya hazırlanıyor.


Giresun için hiç bir projeleri olmayan MHP Giresun 1. sıra milletvekili adayı Orhan Erzrurum ile CHP 1. sıra milletvekili adayı Bülent Bektaşoğlu aslında boşa kürek mi sallıyor?

NE ERZURUM'UN NE DE BEKTAŞOĞLU'NUN GİRESUN İÇİN PROJESİ YOK

7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala partilerinin seçim beyananmeleri  üzerinden propaganda yapan MHP Giresun 1. sıra milletvekili adayı Orhan Erzrurum ile CHP 1. sıra milletvekili adayı Bülent Bektaşoğlu'nun Giresun için hiç bir projesinin olmaması kamuoyunda tartışma konusu oldu.

AK PARTİ GİRESUN İÇİN 20-25 PROJE AÇIKLAYACAK

AK Parti'nin önümüzdeki günlerde partisinin seçim bildirgesi bir yana Giresun için yapmayı düşündüğü muhtemelen 20-25 yeni projeyi açıklamaya hazırlanırken, MHP ve CHP'nin Giresun için  susukunluğa bürünerek sadece  genel politikalar üzerinden seçim çalışması yürütmesi  hiç ama hiç inandırıcı ve sahici bulunmuyor.

SLOGAN VAR GİRESUN YOK


CHP'nin  'Yaşanacak bir Giresun, Yaşanacak bir Türkiye' propandasının yanısıra MHP'nin ' Bizimle yürü Giresun. Bizimle yürü Türkiye'  kalıplı boş slagonlarından başka bir şey söylemediğini ifade eden vatandaşlar, her iki partinin de Giresun için hiç bir projesinin olmadığına vurgu yaptılar.

BOŞA KÜREK SALLIYORLAR

Gerek CHP  1. sıra milletvekili adayı Bülent Bektaşoğlu'nun ve gerekse  MHP  1. sıra milletvekili adayı Orhan Erzrurum'un Giresun için hiç bir projesinin olmadığını kaydeden vatandaşlar, partilerinin seçim beyannameleri üzerinden  politika yapan her iki ismin de boşa kürek salladığını kaydettiler.

Bu haber 2078 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Bulancak Belediyesi’nde meclis başkan vekilleri belli oldu.

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Giresun Belediye eski Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 5 yıllık süre zarfında belediyenin b...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi