İkinci ilk baharımı yaşıyorum

      Sevgili  okuyucularım. Özleminiz ile sizlerden bir süre ayrı kaldım. Çektiğiniz mesajlara cevap veremedi. 14  şubat günü aniden zuhur eden KALP RAHATSIZLIGIM  icin Hastahaneye yatırıldım. ÖZEL MEDİCANA  hastanesinden yeni çıktım. İstırahat halindeyim. İlk işim sizler odlununuz. Konya basınına verdiğim  yetmiş beş senenin bittiğini zannediyordum. Şükürler olsun  yine sizlerle beraberim.

      Hekimlik sırlamasında  PROFESYONEL  gurupların arasında Hekimlik mesleğinin  zirvesindeki  hemşehrimiz  ÖZEL MEDİCANA HASTANESİ  CARDİYOLOJİ  UZMANI  PROF. DR.  KURTULUŞ  ÖZDEMİR hocamıza evvel ALLAHIN inayeti ile teslim oldum.

      Kalbimin yapısı itibari ile sağlam oluşu en büyük avantajım oldu. İçindeki damarlarda oluşan tıkanmalar nedeni ile  ikibin altı yılında Ankara Güven Hastanesinde yapılan müdahale de kısmen temizlenebilmiş olan bir damarın bu defa tamaman kapandığı ve betonlaşmış olduğu görüldüğünden  çok zor bir işe soyunan  Konyanın medarı iftiharı  daha doğrusu mesleğinin fatihi, Hemşehrimiz ÖZEL MEDİCAHA KONYA HASTANESİ  PROF. DR. KARDİYOLOJİ UZMANI  KURTULUŞ ÖZDEMİR  hoca  nın  ekibi ile beraber olduğu sırada  bana yaklaştığı sırada  ağzından çıkan  TEKBİR ile  YA ALLAH  BİSMİLLAH  diyerek ALLAHA sığınışını  ömrümün sonuna kadar unutamıyacağım..

      Üç saate yakın bir uğraşıdan sonra  damarlar temizlendi ,sitent ler takıldı, Ben yeniden hayata kavuşturldum,  ŞİMDE ÖMRÜMÜN İKİNCİ BAHARINI YAŞIYORUM. Şükürler olsun

      O dakikalarda ağlaşan yakınlarımın hürmetine ,YÜCE  ALLAHA kayıtsız şartsız teslimiyetin sırasında  HALKOLAN ilahi bir kudretin  tesadüf olmayan yönü var. İlahi takdir devrede. Daha önceki doktorların  o tıkanık damara  asla  yaklaşmamış olmaları unutulmamalıdır. Şükürler olsun..

      MEDİCANA da kaldığım müddet içinde gazetecilik  dürtümün bazı tesbitleri var. Bu hastanede çalışanlarin yedikleri ekmek HELAL. Doktorundan en son ferdine kadar hepsi de dürüst ve çalışkan.

      Hekimler arasından örnek vereceğim. Yar.Doç,Dr.BÜLENT  KOÇER.  On seneyi aşkın  tanıyorum. Cok hasta gönderdim hiç mahcup olmadım. Krıtik anlarımızda gece ve gündüz hastaları ile beraber.

            Uyum içinde çalışılıyor. Her şey her görev zamanında ilaçlar zamanında ,yemeklar zamanında ve kaliteli. Çalışanlara hizmek verenlere  teşekkürlerimi sunmadan geçemiyeceğim.

       HURTULUŞ ÖZDEMİR –HALİL İBRAHİM ERDOĞAN – OĞUZHAN YILDIRIM-FETHİYE ÖZTÜRK – GAMZE TURAN – BÜŞRA HANIM – REŞİDİYE KURT- EMİNE POLAT – ÖMER AKTEK – HAKAN TEZEK – SİNA ŞEKERCİ  - HATİCE SARAÇ – YAVUZ SELÇUK  Dahiliyeden  BERNA NAMAL – VE ARKADAŞLARI.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.