Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İkinci Defile Skandalı mı Geliyor?

2018 yılı sonbahar mevsiminde

2018 yılı sonbahar mevsiminde Kahramanmaraş İtfaiye Daire Başkanlığı’nda düzenlenen ve kentin gündemini alt üst eden ‘defile’ krizi yeniden mi yaşanacak?

2018 yılı kasım ayında Kahramanmaraş itfaiyesinde düzenlenen ve vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından tepkiyle karşılanan defilenin organizatörü, Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi internet sitesinde yer alan habere göre yeni bir program düzenleyeceğini açıkladı.

Yapıldığı tarihte Kahramanmaraş gündemini yerinden oynatan ve Kahramanmaraş İtfaiye Daire Başkanının görevden alınmasına sebep olan programın içeriğiyle aynı olan yeni bir organizasyon nasıl karşılanacak?

Program yeni bir krize mi neden olacak yoksa Kahramanmaraş’ta haberde ifade edildiği gibi ‘moda haftası’ olarak iyi bir başlangıç mı yapacak?

Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi internet sitesinde ‘Kahramanmaraş’ a Büyük Sürpriz!’ başlığıyla yer alan haber şu şekilde: “Kahramanmaraş’ a Büyük Sürpriz! Kahramanmaraş’ta İtfaiye Daire Başkanlığından emekli moda tasarımcısı Veysel Önal, Kahramanmaraş’ı büyük bir defileye hazırlıyor.

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz günlerde büyük bir defile yaşanmış, gündeme damga vurmuştu. Bu defilenin mimarisinden biri olan Veysel Önal, Valilik ve yetkili merciler tarafından onaylanmış yasal bir “ moda haftası “ yapabilmek için çalışmalara başladı. Her yıl Eylül ayının ilk haftasını “ Kahramanmaraş’ ta Moda Haftası “ olarak değerlendirmek istediğini söyleyen Önal, Kahramanmaraş’ın tekstil öncüsü bir şehir olduğunu ve bunu duyurmak gerektiğini vurguladı.  Kendi kreasyonunu ve moda haftası kapsamında podyuma çıkacak olan mankenlerini hazırladığını söyleyen Önal, bu defilenin bir an önce yürürlüğe konması için çalışmalarını hızlandıracağını vurguladı.”