Büyük Torbalı

İkinci bir şok yaşadılar

Yazıbaşı Mahallesinde Ağustos ayından çıkan yangında evleri kül olan Kandemir ailesi yaşam mücadelesi veriyor. Gönül Kandemir yangından sonra eşinin çocuklarıyla hiçbir şekilde ilgilenmediğini ifade ederek yardım çağrısında bulundu

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İkinci bir şok yaşadılar
389 Görüntüleme
14 Ekim 2019 - 9:17
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Yazıbaşı İstiklal Mahallesi’nde tek katlı evin elektrik kablolarından çıkan yangında Kandemir ailesi fertleri can havli ile kendilerini dışarıya atarak canlarını zor kurtardı. İtfaiyenin vakit kaybetmeden müdahalede ettiği yangında her şeylerini kaybeden aile fertleri ikinci bir şok yaşadı.
6 ÇOCUĞU İLE ORTADA KALDI
Gönül Kandemir yangından sonra çocukları ile birlikte annesinin evine taşındı. Faruk Kandemir’in sevgilisi ile farklı bir ev tutarak hayatına devam ettiği iddia edildi. Gönül Kandemir eşinin çocuklarıyla hiçbir şekilde ilgilenmediğine belirterek ” Yangından sonra çocuklarımla birlikte annemin evinin bahçesindeki iki odalı depo da kalmaya başladım. Eşim hiçbir şekilde bize destek olmuyor. Ayrıca sevgili ile birlikte yaşıyor. Ekonomik açıdan hiçbir gelirimiz yok. Evimizin yanmasıyla her şeyimiz gitti. En küçüğü 3 aylık en büyüğü ise 15 yaşındaki 6 çocuğumla hayata tutunmak için yardım bekliyorum ” diyerek içinde bulunduğu zor durumdan kurtulmak amacıyla yardım çağrısında bulundu.
YASİN GÜLCÜ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web