Dünya İki kabin memurunun sevişmesi havayolu şirketini karıştırdı

İki kabin memurunun sevişmesi havayolu şirketini karıştırdı

Paylaş
İki kabin memurunun sevişmesi havayolu şirketini karıştırdı

Qatar Airways, hosteslerin verdiği erotik pozlardan sonra adeta çılgına döndü ve açıklama yaptı. İşte Qatar'ın açıklaması


Katarın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Qatar Airways, uçak içinde kabin personeline ait uygunsuz görüntüler ortaya çıktı.

Uçuş sırasında çekildiği sanılan fotoğraflarda, biri erkek biri kadın iki kabin memurunun seviştiği görüldü.

Qatar Airways’e ait üniformalarla uygunsuz şekilde davranışlar sergileyen kabin memurlarının sözkonusu fotoğraflarını kimin çektiği ve nasıl servis edildiği konusunda bilgi verilmedi.

Airporthaber'e gönderilen açıklamada, habere konu görsellerin birkaç yıl öncesine ait olduğu ve personelin işlerine son verildiği belirtildi.



İşte Qatar'ın açıklaması;

Qatar Airways kabin görevlisi olarak görünen bazı kişilerin uygun olmayan fotoğraflarının sosyal medyada görüntülendiğini öğrenmiş bulunuyoruz. Bu fotoğrafların pek çok kişi tarafından görüldüğünü, endişe ve üzüntü yarattığını anlıyoruz, zira bu uygunsuz ve kabul edilemez davranışlar halen havayolumuzda çalışmakta olan kabin görevlileriyle ilişkilendirilmektedir.


Dünyanın en seksi 10 hostesi


Bu fotoğraflar eskidir, 2013 sonuyla 2014 yılı başları arasında yayınlanmış ve dikkatimize çarpmıştır. O dönemde havayolu kendi iç araştırmalarını yapmış ve bunun sonucunda bu kişilerin işlerine son verilmiştir.

Tüm Qatar Airways çalışanlarından profesyönel bir şekilde, Katar ve Katarlıların kanun ve geleneklerıne saygılı bir şekilde davranmaları beklenmektedir. Çalışanlarımızın kendilerini ve havayolunu son derece olumlu ve güvenilir bir şekilde temsil ediyor olmalarından gurur duymaktayız. Bu tür olaylar son derece nadirdir. Her şekilde, buna benzer olaylar baş gösterdiğinde duruma son derece ciddiyetle eğilip gereken tedbirler alınmaktadır, tıpkı bu olayda alınmış olduğu gibi.

Haberin Devamı