Haberler

Nişanlısının Eski Kocasını Gözünü Kırpmadan Öldürdü!

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta bir kişi, nişanlısının eski kocasını, iki çocuğunun gözü önünde öldürdü.

Kahramanmaraş'ta bir kişi, nişanlısının eski kocasını, iki çocuğunun gözü önünde öldürdü. Cinayet sonrası kaçan şüpheli A.A. polis ekipleri tarafından suç aleti ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

KAFASINA İSABET ETTİ

Olay, Onikişubat ilçesi Necmettin Erbakan Bulvarı üzerindeki yolda akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 46 NR 553 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan İbrahim Doğan, önünde seyreden 15 DD 771 plakalı otomobilinden inen A.A.'nın (45) silahlı saldırısına uğradı. İbrahim Doğan, iki çocuğunun yanında kafasına isabet eden kurşunlar nedeniyle otomobilinin içinde hayatını kaybetti.

Nişanlısının Eski Kocasını Aracında Öldürdü

SUÇ ALETİ İLE BİRLİKTE YAKALANDI

Cinayet sonrası kaçan şüpheli A.A. polis ekipleri tarafından suç aleti ile birlikte kıskıvrak yakalandı. Cinayet zanlısı, emniyetteki ifadesinde, öldürdüğü kişinin nişanlısının boşandığı eski eşi olduğunu ve bundan kaynaklı bir husumet sebebiyle olayı gerçekleştirdiğini söylediği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (3)

Türk vatandaşı:

O bölgeden gerici yobazlar çıkar cahiller

2
2
yanıtYanıtla
Tr:

İdaaaaaaaam

1
0
yanıtYanıtla
urfalı:

nasıl olsa af çıkiyor

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title