Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve AK parti ilçe Başkanı İbrahim Semiz, Evlerinde ziyaret ettiği çocuklarla yakından ilgilenerek onlara hediye paketleri ile bayram harçlıkları takdim edildi. Hediyelerini alan çocuklar mutluluklarını tebessümleriyle gösterdi.

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ

Korona virüs salgını nedeniyle zor dönemlerden geçildiğini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bayram da ilçemizde bulunan öksüz ve yetimlerimizin ailelerine ulaşıp bayramlarını kutladık. Hem de bayram öncesi çocuklarımıza hediyeler aldık. Bu şekilde öksüz ve yetimlerimiz unutmadığımızı, onları hep hatırladığımızı göstermek istedik” şeklinde konuştu.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SEMİZ

Ziyaret hakkında konuşan AK parti ilçe Başkanı İbrahim Semiz, “Geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımıza güvenimiz tam. Bayram öncesi çocuklarımızı ziyaret ederek hem sohbet ettik hal hatır sorduk hem de çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi verdik. Çocuklarımızın her zaman yanlarında ve destekçileri olacağız. Rabbim tüm çocuklarımızın bahtlarını açık eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

Ziyarete Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, AK Parti Gençlik kolları Başkanı Murat Arslan ,AK Parti Kadın kolları başkanı Nazife Soruklu, ve  AK Parti yönetim kurulu üyesi İsmail Dağ katıldı.