LASTİK İŞ
ismail

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN EVİNE SICAK YEMEK GİDİYOR

03.05.2020 - 11:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN EVİNE SICAK YEMEK GİDİYOR

Büyükşehir, yılın 365 gününde olduğu gibi Ramazan ayında ve Covid-19 salgınında da ihtiyaç sahibi vatandaşlar için sıcak yemek yapmaya devam ediyor

Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte virüs salgını nedeniyle sokağa çıkamayan, kimsesiz, hasta ve yaşlı vatandaşların derdine Gönül Kazan’la deva oluyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın yürüttüğü ‘Gönül Kazan’ projesi ile günlük 2 öğün olarak hazırlanan sıcak yemekler, gıda mühendislerinin denetiminden sonra ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine kadar teslim ediliyor. Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşların iftar sofralarında sıcak yemek eksik olmayacak.   ÜÇ ÇEŞİT YEMEK EL DEĞMEDEN PAKETLENİYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını önlemleri kapsamında ‘Evde Kal’ çağrısına uyarak dışarı çıkmayan yaşlıların evine ‘Gönül Kazan’ projesiyle sıcak yemek servisi yapıyor. Ekipler, salgın dolayısıyla yaşlıların yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere de günde 2 öğün üç çeşit sıcak yemeği, evlerine kadar götürüyor. Ekipler tarafından pişirilen üç çeşit yemek el değmeden paketlenerek, gıda mühendislerinin denetiminden geçirildikten sonra ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine ulaştırılıyor.   HİJYEN KURALLARI EN ÜST DÜZEYDE UYGULANIYOR Covid-19 salgını sebebiyle sokağa çıkma yasaklarının geldiği bu zorlu dönemde fedakarca çalışarak Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşların evine kadar götürüyor. Ulusal ve yerli markaların kullanılarak yapıldığı yemekler, korunaklı sterilize edilmiş özel kaplara yerleştirilirken günlük dağıtılan yemekler için her aşamada hijyen kuralları en üst düzeyde uygulanıyor.
Büyükşehir, yılın 365 gününde olduğu gibi Ramazan ayında ve Covid-19 salgınında da ihtiyaç sahibi vatandaşlar için sıcak yemek yapmaya devam ediyor

Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte virüs salgını nedeniyle sokağa çıkamayan, kimsesiz, hasta ve yaşlı vatandaşların derdine Gönül Kazan’la deva oluyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın yürüttüğü ‘Gönül Kazan’ projesi ile günlük 2 öğün olarak hazırlanan sıcak yemekler, gıda mühendislerinin denetiminden sonra ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine kadar teslim ediliyor. Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşların iftar sofralarında sıcak yemek eksik olmayacak.

 

ÜÇ ÇEŞİT YEMEK EL DEĞMEDEN PAKETLENİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını önlemleri kapsamında ‘Evde Kal’ çağrısına uyarak dışarı çıkmayan yaşlıların evine ‘Gönül Kazan’ projesiyle sıcak yemek servisi yapıyor. Ekipler, salgın dolayısıyla yaşlıların yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere de günde 2 öğün üç çeşit sıcak yemeği, evlerine kadar götürüyor. Ekipler tarafından pişirilen üç çeşit yemek el değmeden paketlenerek, gıda mühendislerinin denetiminden geçirildikten sonra ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine ulaştırılıyor.

 

HİJYEN KURALLARI EN ÜST DÜZEYDE UYGULANIYOR

Covid-19 salgını sebebiyle sokağa çıkma yasaklarının geldiği bu zorlu dönemde fedakarca çalışarak Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşların evine kadar götürüyor. Ulusal ve yerli markaların kullanılarak yapıldığı yemekler, korunaklı sterilize edilmiş özel kaplara yerleştirilirken günlük dağıtılan yemekler için her aşamada hijyen kuralları en üst düzeyde uygulanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.