Advert
as

İHH’dan Sel Mağdurlarına Yardım

İHH’dan Sel Mağdurlarına Yardım

Bingöl İHH Başkanı Muhittin Gili ve Solhan İHH Yönetim Kurulundan Ahmed Çiftçi, sel felaketi nedeniyle maddi hasarın yaşandığı Arakonak Beldesini ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde etkisini gösteren sağanak yağışlar Arakonak Beldesinde sel felaketinin yaşanmasına sebep oldu. Selden evleri zarar gören ailelere, Solhan ve Bingöl İnsani Yardım Derneği (İHH) gıda yardımında bulundu. 

Selden dolayı evleri zarar görenlere gıda yardımında bulunan Bingöl İHH Başkanı Muhittin Gili ve Solhan İHH Yönetim Kurulu’dan Ahmed Çiftçi, sel baskınına maruz kalanları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. 

Daha sonra Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner’i makamında ziyaret eden Gili ve Çiftçi, sel baskınının neden olduğu maddi hasar ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum