Haberler

İhbarda bulunan kadının yardımına koşan polis, gece kulübünde eğlenen şahıslarla karşılaştı

Güncelleme:

İzmir'de korona tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken bir gece kulübüne 'KADES' ihbarı üzerine polis tarafından baskın yapıldı. Gece kulübünde eğlence düzenlendiğini gören polis, 28 kişiye toplam 176 bin 400 lira para cezası kesti.

Konak ilçesinde, dün akşam saat 21.00 sıralarında Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) tarafından bir kadının gece kulübü içerisinde olduğu ve yardım istediğine yönelik polis ekiplerine ihbarda bulunması üzerine harekete geçen ekipler, belirlenen gece kulübünün önüne gelerek çalışma başlattı.

KAPIYI AÇMADILAR

Ekiplerin tüm ısrarlarına rağmen kapıyı açmayan gece kulübü yetkilileri, kapının açılması için polis tarafından çağırılan itfaiye ekiplerinin olay yerine geldiğini fark edince kendi istekleri ile kapıyı açtı.

28 KİŞİYE PARA CEZASI KESİLDİ

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı resmi ve araştırma ekiplerince, savcılık kararıyla gece kulübünün içerisine girilerek, içeride bulunan tüm müşterilerin kimlik kontrolleri gerçekleştirildi. Kimlik kontrollerinin ardından içeride bulunan 28 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden ve sosyal mesafe kurallarına uymamaktan dolayı toplam 176 bin 400 lira para cezası kesildi. Ayrıca, karakola götürülen iş yeri sahibi hakkında ise adli işlem başlatıldı.

Öte yandan, içeride bulunan müşterilerin bazılarının 'maske' takmış şekilde masalarda oturuyor olmaları ise gözlerden kaçmadı.

İhbarda bulunan kadına yardıma giden polis, gece kulübünde eğlenen şahıslarla karşılaştı

İhbarda bulunan kadına yardıma giden polis, gece kulübünde eğlenen şahıslarla karşılaştı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hisarcık Konak İzmir Haberler

500

Yorumlar (8)

ali:

buda denetlemelerin iyi yapılmadığına ihbar üzerine yapıldığının kanıtıdır denetlemeler iyi yapılsa ne vergi kaçakçılığı ne kaçak elektrik ne de gizli saklı işler yapılabilir

32
5
yanıtYanıtla
He he:

Tamam devlet kapı kapı gezip ceza keser oldu

yanıt2
yanıt10
ha ha:

sadece yandaşlara torpil geçmese bile yeterli

yanıt5
yanıt3
Düriyem:

HA HA kardeş şu içeride yakalananlara bak yandaş değil yoldaş olduklarını hemen anlarsın.

yanıt3
yanıt4
jsfs:

Allahın belalarını keşke bi de dövseydiniz.

13
6
yanıtYanıtla
BurdurluAli:

Suudi Arabistanda mi yasiyorsun ?

yanıt2
yanıt4
FATİH:

İÇMEYİN ŞUNU YA. . .

1
3
yanıtYanıtla
RIDO:

İŞ YERİ SAHİPLERİNE AĞIR CEZALAR VERİLİRSE BU İŞLER BİTER, AKSİ TAKDİRDE , BİTMEZ, PARA CEZASI DEĞİL HAPİS CEZASI VERİLMELİ.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title