İhbar Geldi Yakalandı, Kars'ta Narkotik Operasyonu

İhbar Geldi Yakalandı, Kars'ta Narkotik Operasyonu

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde sokak satıcılarına ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

155 Polis İmdat Hattına gelen bir ihbar üzerine uyuşturucu maddeyi taşıyan kişilerin içerisinde bulunduğu bir otobüs görevlilerce bir müddet takip edildikten sonra, gerekli çevre güvenliğinin alınmasının ardından uygun bir noktada kontrollü durduruldu. Araç içerisinde ihbara konu 2 erkek şahsın yapılan üst aramasında satışa hazır vaziyette 15 paket (11,9 gr) Bonzai olarak bilinen uyuşturucu madde ele geçirildi. Şahıslar gözaltına alınarak haklarında TCK-188 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti) suçu kapsamında adli işlem başlatıldı.

Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamadai, "Gençlerimizi ve geleceğimizi hedef alan uyuşturucu madde satıcıları ve iş birlikçileri tespit edilerek, uyuşturucu madde satışının önlenmesine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla ve artarak devam etmektedir." denildi.

ihbar-geldi-yakalandi,-karsta-narkotik-operasyonu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler