Hamileyken ihanete uğrayan Damla Ersubaşı, ikinci kez anne oldu - Son Dakika
Magazin

Hamileyken ihanete uğrayan Damla Ersubaşı, ikinci kez anne oldu

Geçtiğimiz hafta eşinin ihanetiyle sarsılan oyuncu Damla Ersubaşı, ikinci kez anne oldu. İhaneti affeden Ersubaşı, doğumunda yanında olan eşi için "Sen şahane bir babasın" yorumunu yaptı.

07.12.2019 15:14  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllar önce yayınlanan Sihirli Annem dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Damla Ersubaşı, ikinci bebeğine hamileyken 2016 yılında evlendiği eşi Mustafa Can Keser'in ihanetiyle sarsıldı. Çocukları için ihanete göz yuman Ersubaşı, ikinci doğumunda yanında olan eşine övgüler dizdi.

İKİNCİ KEZ ANNE OLDU

Eşinin ihanetini affeden genç oyuncu, ikinci bebeğini kucağına aldı. Kızlarına Zeynep Nisan adını veren çiftten Mustafa Can Keser, Instagram hesabından aile fotoğrafını "Bana bugün 2. kez baba olma duygusu tattırdığın için, seninle ve kızlarımla bir ömür beraber olacağım için çok şanslıyım.... Dünyanın en güzel iki kızını verdin... Seni çok seviyorum karım" notuyla paylaştı.

Hamileyken ihanete uğrayan Damla Ersubaşı, ikinci kez anne oldu

"SEN ŞAHANE BİR BABASIN"

Eşinin paylaşımına cevap veren Damla Ersubaşı, ise "Sen şahane bir babasın" yorumunu yaptı. Oyuncunun ihaneti affederek eşine övgü yağdırması bazı sosyal medya kullanıcılarını da kızdırdı. Ersubaşı'nın yorumuna cevap veren bazı sosyal medya kullanıcıları "Hamileyken seni aldatan adamı nasıl affettin" diyerek sitem etti.

Hamileyken ihanete uğrayan Damla Ersubaşı, ikinci kez anne oldu

İHANETİ KABUL ETMİŞTİ

Doğumuna günler kala eşinin bir kadınla fotoğrafları ortaya çıkan Damla Ersubaşı, ihanete uğradığını "Haberler doğru, fotoğraftaki kişi eşim. Şuan bu şekilde devam edeceğiz çünkü aciliyetim kızım. Zaten doğuma da birkaç hafta kaldığı için çok fazla konuşmak istemiyorum. Eşimle konuştum ama 'Ben değilim dedi' Ama aşikar her şey. Size gelen fotoğrafların aynısı bana da geldi" diyerek kabul etmişti.

Hamileyken ihanete uğrayan Damla Ersubaşı, ikinci kez anne oldu
Hamileyken ihanete uğrayan Damla Ersubaşı, ikinci kez anne oldu

Son Dakika Magazin Hamileyken ihanete uğrayan Damla Ersubaşı, ikinci kez anne oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Milliyetci: Aldattı şahane Baba diyor. Ne için parası var ondan diyor. Aç birisi olsa çoktan yol verirdi 53 3 Yanıtla aa: konu bu mu bır kadının ıhanetı affetmesının tek sebebı para olmaz olamaz. Bu kadın istese para olsa derdı bosar tazmınatıda alırdı. Tercıh onun unutmayın kımsenın ıc dunyasını bılemezsınız. kınamayın derım. 22 8
  • engin: ee artı 3 yaparsın diger yengemizle 3 19 Yanıtla
  • Adaletli dünya: Akıl var mantık Adamın tipe bak bir de bu tiple hamile eşini aldatıyor bir de bu tiple affediliyor? Yahu parayla alakası yok diyenler buna siz bile inanmiyorsunuz. Para olmasa bu kadinin bu sifatla ne isi olur Allah askina? 3 0 Yanıtla
  • iso : bunlar kim ya 2 0 Yanıtla
  • Sen şakane bir babasin : Ne şahane aldatiyorsun dersin artik 2 0 Yanıtla
  • hıghlander: hadi be oradan! herifin ne menem bir karı ile-evli mi,evlilik vaadiyle kandırılan bir kız mı v.s.- aldattığı belli değil,imam nikahlı gizli 2. eşi mi falan,sonra karısı şahanesin diyor ve bu söylem medyatikleştiriliyor...zinayı meşrulaştıran pis bir davranış,kınamak az gelir...söyletmeyin şimdi insanı,edepsiz mahluklar diyeceğim ama,dedikoducu toplum,onlardan daha suçlu.! 1 0 Yanıtla
  • andsmero: para guzel kadınlara sahıp olmk demek 1 0 Yanıtla
  • Sağolun beyler: Hemen 3 su için bugün baslayacam 0 0 Yanıtla
  • tan gürkan: aldatılan sizce sadece aile mi 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement