İHALE SONA ERDİ

İHALE SONA ERDİ

Günlerdir beklenen İnönü Parkı ihalesi bugün yapılıyor. Belediyede yapılan ihaleye gelenler yoğun güvenlik tedbirleri altında salona alındılar.

 

 

İnönü Parkı?nın 5 yıllığına kiraya verilmesi amacıyla geçtiğimiz ekim ayında Başkan Dursun Ay tarafından iptal edilen ihale bugün yapılıyor. Belediyede yapılan ihsle geniş güvenlik önlemleri altında başladı.

Belediyenin caddelerdeki açık Otoparklar ihalesine tek olarak giren YEYPAŞ yıllık 600 Bin TL bedelle otoparkların işletmelerini aldı

Avni Akyol Parkındaki düğün salonu için ihaleye, Can Otomotiv, Adnan Noyan, YEYPAŞ, Hesaplı Grup İnşaat ve Ahmet Cömert girdi. Düğün salonu ihalesi 555 Bin TL ile Can Otomotiv'de kaldı.

Daha sonra Kapalı teklife geçildi. Yine Avni Akyol Parkındaki kafeterya için ise, Coşkun A.Ş, YEYPAŞ, Can Otomotiv, İSAM Turizm, Alican Aktaş, Zeynep Akbal ve Ahmet Cömert çekişti.

 kafetarya için yapılan ihaleyi, 

1 milyon 281 bin + kdv ile isam turizm firması İsa Üçüncü aldı.
 
Aynı park içindeki restaurant ihalesine 3 isim girdi. Kapalı teklif usulüyle yapılan ihaleye Heasaplı Grup, Saydamlar Otomotiv ve Coşkun AŞ. Katıldı.
 
Restaurantın ihalesini ise, 2 milyon 060 bin + kdv ile Saydamlar oto turizm ile Murat Saydam kazandı.
 
Daha sonra İnönü Parkının 5 yıllığına kirlanması ihalesine geçildi. Mevcut müstecir Cahit Aydın İnönü Parkı ihalesine girmedi.

İnönü parkının ihalesine Can oto, YEYPAŞ, Hesaplı Grup ve Ahmet Cömert girdi.

İnönü Parkı'nın yeni sahibi, daha önce iptal edilen ihalede de olduğu gibi Can Oto oldu. Can oto ihaleyi 5 yıl için 2 milyon 255 Bin +KDV ile kazandı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.