TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı - Son Dakika
Ekonomi

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Royal ve Atlas Halı'yı 353 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkardı. 6 Ekim tarihinde İstanbul'da yapılacak ihale açık artırma usulüyle gerçekleştirilecek.

04.08.2020 14:14  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü`nü satışa çıkardı.

TMSF'nin konu ile ilgili ilanı internet sitesinde yayımlandı. Buna göre, Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ, Atlas Halı Aksesuar ve Mobilya Sanayi Ticaret AŞ ve Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'den oluşan bütünlük 353 milyon TL muhammen bedel üzerinden satılacak.

Bütünlük, Gaziantep 4.Organize Sanayi Bölgesinde bulunan halı üretimine ilişkin (Royal Halı Fabrikası) mal, hak ve varlıklar, aynı fabrikanın kapalı alanı içinde BCF 2 adıyla faaliyet gösteren iplik üretimine ilişkin mal, hak ve varlıklar ile bu varlıkların ferî ve mütemmim cüzü niteliğindeki tarafı oldukları sözleşmeler ve bu sözleşmelerden doğan ancak başlı başına iktisadi değeri olmayanlar da dâhil olmak üzere diğer tüm mal, hak ve varlıklardan oluşuyor.

İHALE 6 EKİM'DE YAPILACAK

İhale 06.10.2020 tarihinde, saat 11.00'de 'Fon'un Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/ İstanbul adresindeki Konferans Salonu'nda yapılacak. İhale kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak olup, açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi (Kısa Liste) oluşturulduktan sonra, açık artırma aşamasına geçilecek.

TMSF, Royal ve Atlas Halı\'yı satışa çıkardı

Son Dakika Ekonomi TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • :): sat sat bitiremediniz 0 0 Yanıtla
    bilal gezen: bilmediğin konuda yorum yapma mahcup olursun tabi olabilirsen. 0 0
  • ethem sancak: ben alıyorum başkasına kaptırmam hava alırsınız boşuna ihaleye girmeyin 0 0 Yanıtla
    ethem sancağa cevap: bizim cebimiz delik olabilir ama senin gibi yüreği delik değildir 0 0 ali dayı: al al ne varsa bende 50 dönüm tarla var sadece patates ekiliyor onu satayım istersen 0 0 ethem sancak: Ali dayı ben yapayım patates tarlasını ama yinede dönümü 1000 tlden alırım maksat işiniz görülsün 50 dönüm 50bin tl peşin 0 0 kazım: ulan doymaz herif seni bir yakalarsam gerçi zırhlı araçlar ve 5000 tane koruma ile geziyorsun 0 0
  • dahası var: bunlar başlangıç... 0 0 Yanıtla
  • Gurkozmit: Feto malları satışa ....verilecek belli ya kalyon ya sancak bakalım hangisi... 0 0 Yanıtla
    ethem sancak: tabiki ben alacağım akılına her şeyi satın alacağım 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement