İğrenç olay sonrası hayvansever dernekleri harekete geçti

İğrenç olay sonrası hayvansever dernekleri harekete geçti
13 Şubat 2021

İlimizde yaşanan köpek tecavüzü olayının duyulmasının ardında hayvansever dernekleri harekete geçti. Olayı sert dille kınayan Bolhayko Başkanı Ayşe Atılgan tecavüzcüden şikayetçi olmak için işlemlere başladıklarını söyledi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bolhayko Başkanı Ayşe Atılgan, "Zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde maalesef ilimizde gerçekleşen köpeğe tecavüz haberi hayvansever tüm insanlarda olduğu gibi merhametli ve vicdanlı insanların yüreğini sızlattı. İhbarı gerçekleştiren vatandaşımıza teşekkür ederken HAYDİ (Hayvan Polis) ekibine ayrıca teşekkür ediyoruz. Yine bu esnada mağdur olan sokak canımıza sahip çıkan Belediye Veteriner İşleri ve Bolu Belediye Meclisi Hayvan Hakları komisyonuna şükranlarımızı sunuyoruz.

ŞAHISTAN ŞİKAYETÇİ OLACAĞIZ

Sokaktaki o canlar önce Allah'a sonra bize emanet. Bolhayko olarak şahıstan davacı olmak üzere işlemlerimizi başlattık. Bir daha böyle olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.