Iğdır Üniversitesi’nin Yeni Üyeleri Sevgili Gençler,

Tarih : 2017-08-15 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesi’nin Yeni Üyeleri Sevgili Gençler,

         İdealinizdeki geleceğin inşası için uzun bir öğrenim, oldukça sıkı ve yorucu bir hazırlık aşamasının ardından girdiğiniz üniversite sınavında göstermiş olduğunuz azim ve başarı sebebiyle öncelikle sizleri ve üzerinizde büyük emekleri olan öğretmenlerinizi ve bütün hayatınız boyunca sizlere destek olan çok kıymetli ailelerinizi içtenlikle kutluyorum.  

 

Geleceğiniz için doğru ve isabetli bir seçim yapıp hızla yükselen kaliteli eğitim imkânları, fiziki ve araştırma geliştirme donanımı, genç, dinamik, alanında uzmanlaşmış akademik personeli ve öğrenci odaklı eğitim anlayışıyla gelecek için büyük umut vaat eden, Türkiye’nin en genç üniversitelerinden biri olan Iğdır Üniversitesi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ediyor, yeni yuvanıza hoş geldiniz diyorum.
Sizlerle daha dinamik ve güçlü olacak Üniversitemiz, mesleki hayatınız için gerekli bilgi, beceri ve yetkinliklerin kazandırılmasını hedeflemektedir. Bunların yanı sıra,  hayata her açıdan daha iyi hazırlanmış, topluma faydalı ve insanlığa değer üreten bir birey olmanız için her türlü desteği sağlayacaktır. Üniversitemizde bilimsel ve mesleki alanlarınızdaki bütün araştırma, öğrenme, deneme, sınama vb. faaliyet ve uygulamalarınız yanında, ilgi sahalarınıza göre kendinizi sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda geliştirmenizi sağlayacak birçok mekân ve saha da sizleri beklemektedir.
Sevgili Gençler, hayatınızın en güzel çağlarının en unutulmaz anılarını yaşayacağınız ve birçok tecrübe edineceğiniz üniversite yolculuğunuzu mümkün olan en iyi şekilde geçirmeniz için tüm akademik ve idari personelimizle sizlere daima destek olacağımızı bilmenizi isterim. Tarih öncesi çağlardan bu yana birçok medeniyete ev sahipliği yapan, ülkemizin üç ülkeye sınır tek şehrine, Güneşin Doğduğu Kent’e hoş geldiniz.
Mutluluk ve başarı dolu bir üniversite hayatı yaşamanız temennisiyle…
  Prof. Dr. Mehmet Hakkı ALMA
      Iğdır Üniversitesi Rektörü

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.