Iğdır Üniversitesinde İlki Düzenlenen Metafor Sergisi Yoğun İlgi Buldu

Tarih : 2017-12-15 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesinde İlki Düzenlenen Metafor Sergisi Yoğun İlgi Buldu

         Iğdır Üniversitesi Karaağaç Kampüsünde Halkla Bölüm Başkanı Elif Taner öncülüğün de Tuzluca Meslek Yüksek Okulu Halkla ilişkiler Tanıtım Programı ve Sosyal Hizmetler bölüm öğrencilerinin ortaklaşa hazırladığı metafor sergisine; Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sulhattin Yaşar, Tuzluca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fikret Türkan,  öğretim üyeleri, öğrencileri ve davetliler katıldı. Karaağaç Kampüsü Konferans Salonu’nda yapılan sergi yoğun ilgi gördü ve katılım yüksek seviyede oldu. Sergi de 46 metafor beğeniye sunuldu. Öğrenciler sergide yer alan metaforların teması hakkında davetlilere bilgiler verdi. 

Tuzluca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr Fikret Türkan konuşmada Tuzluca Meslek Yüksekokulunu tanıtarak, yüksekokul bünyesinde yapılan çalışmalardan bahsetti ve yapılan bu tarz etkinlikler ile üniversitede artı değer kazandığını vurguladı. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Elif Taner ise konuşmasında yapılan çalışmanın anlamına değinerek, gelecek için çok daha kapsamlı projelere imza atacaklarının sinyalini verdi diyerek konuşmasını bitirdi.
Son konuşmacı olarak ta Rektör Yardımcısı Sulhattin Yaşar konuşmasının başlangıcında beni buraya davet eden Tuzluca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Fikret Türkan ve Öğretim Görevlisi Elif Taner’e davet ettikleri için teşekkür etti ve Rektör Alma’nın akademik kariyerinde metafor sergisine katılanlara bilgi ve birikimlerini aktardı. Konuşmasının devamında amaç sergi yapmak değil bu serginin küçüklüğü yada büyüklüğü değil önemli olan sonuç olduğunu söyledi. Konuşmasının sonunda insanların boş zamanlarında çalışarak, üreterek kendi kabiliyetlerini ortaya çıkarması gerektiğini söyledi.
Konuşmamaların ardından metofor sergisi gezildi ve etkinlik son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.